Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzek rá hogy szeretne e szexelni velem?
Figyelt kérdés
Három randin vagyunk túl. Valahogy úgy érzem bátortalan. Rákérdezzek?2023. nov. 14. 11:42
11/18 anonim válasza:
8. Engem is hívott fel már nő, aztán olyan távolságtartó volt hogy az már nekem volt kínos. aztán amikor meg közeledni próbáltam, felugrott és neki dolga van a konyhában. Szóval ne gondold már azt hogy minden nő a szex megszállotja!
12/18 anonim válasza:
Ti tényleg lépésről lépésre megtervezitek? Nem kötekedni akarok, csak érdekel. Nálam ha már felengedem a lakásomba, nyilván úgy készülök, hogy tisztálkodtam, és utána alakul magától az este. Nem lerohanom az ajtóban, hanem vacsorázunk, megiszunk valamit, és tudjuk mi lesz a vége. De abban sem látok problémát, hogy egy randi olyan jól alakul, hogy lakáson kötünk ki, teljesen spontán, és szex előtt letusolok. Szerintem ebben semmi ciki nincs, akár csatlakozhat is a zuhany alá. Nem éreztem soha szükségét, hogy legyen egy előre kitalált menetrend, nekem ez a görcsösség megöli a hangulatot.
13/18 anonim válasza:
12. Én férfi létemre mindig r*basztam az ilyen jelekre. Sosem volt szex egyszer sem, de volt belőle megsértődés, volt aki kidobott. Szóval én max akkor dugok meg egy nőt, ha megkér rá. Az életben sem fogok többet lépni ezen ügyben.
14/18 anonim válasza:
12.
De spontán meg olyan kínos, közölni, hogy "előbb menj el tisztálkodni, mert utaztál, mielőtt ideértél", főleg nyáron.
Bár vannak akik elvileg felébredéskor is nekiállnak szexelni, ami olyan fura. Reggel egy kiadós hugyozással indítok, nekem tuti nem lenne jó, ilyesmivel kezdeni. Meg hát a reggeli ember mindig elég furcsa szagú.
15/18 anonim válasza:
#14 Fú, én reggel imádom, mert alapból olyankor iszonyú bújós vagyok. Meg... nem tudom, de nekem mindkét párom olyan finom illatú volt akkor is. Feromonos biztos. :-)
16/18 anonim válasza:
15.
Lehet, hogy a férfiaknak normál illatuk van olyankor is (ezt nem tudom, mert sosem aludtam férfival), de hogy a nők büdösek reggel, az fix. De hajlok rá, hogy a férfiak sem jobbak. Főleg nyáron egy jó meleg, párás éjszaka után. Fúj.
17/18 anonim válasza:
#16 Hát rám még nem panaszkodtak :-)
Meg én sem a páromra.
Tényleg nem volt még gond ezzel!
Pedig eskü, nem vagyunk igénytelenek! :-)
18/18 anonim válasza:
Mindig úgy volt, hogy megbeszéltük, hogy átmegyünk egymáshoz esetleg ott is alszunk. Ebből egyértelmű hogy kefeparty lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!