Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az növeli vagy csökkenti a vonzalmat, ha egy férfi szereti a macskákat?
Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 08:58
A kérdező szavazást indított:
Előny, hiszen én is szeretem a macskákat
Hátrány, mert nem egy férfias tulajdonság ez
Egyáltalán nem számít, legkisebb mértékben sem
35 szavazat
1/16 anonim válasza:
Hátrány, mert én allergias vagyok rájuk. Amúgy a párom nagyon szereti a macskákat.
2/16 anonim válasza:
Én imádom az állatokat, a párom csak elvan velük, de ez soha nem befolyásolta a kapcsolatunkat, ettől még nem szeretem kevésbé.
4/16 anonim válasza:
Ha növelné akkor lenne minimum három barátnőm, de egy sincsen. Szóval maradnak a cicák.
6/16 anonim válasza:
Nálam előny. De csak emiatt nem fog kelleni senki.
7/16 anonim válasza:
Nekem hátrány, nem rajongok a cicákért.
8/16 anonim válasza:
Én nagyon macskás vagyok, így előny, de persze nem ezen múlik. Az exem kutyás volt, őket is imádom. A mostani páromnak viszont cicája van, és ez számomra plusz vonzó volt benne :-)
9/16 anonim válasza:
Nálam előny mert nagyon macskás vagyok. :) Maga az állatok szeretete/tisztelete egyébként a legfontosabb. Ismerkedtem egy sráccal, ő pl ki nem állhatja a macskákat. Olyan szinten,hogy egyet direkt el akart ütni + nem hagyta hogy a közelében bármelyik cicát megsimogassam... Amikor ezek kiderültek iszonyatosan megundorodtam tőle... Hogy lehet valaki ennyire szívtelen? :( Inkább boruljak árokba, de egy békát/sünit/rókát/szarvast nem tudnék elütni. Inkább mindig lassan megyek az ilyen erdősebb részeken.
10/16 anonim válasza:
#9 Igen-igen, ha valaki viszont nem szereti a cicákat, az állatokat, akkor az kizáró ok, mert nekem mindig lesz cicám...és majd kutyust is szeretnék.
#8 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!