Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kialakulhatnak mélyebb érzések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhatnak mélyebb érzések vagy inkább zárjuk le ezt a fajta kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon közeli barátom akivel már pár éve ismerjük egymást. Kezdetben mind a kettőnknek volt párja de egy idő után ő is szakított meg én is. Ő nagyon szerelmes belém, amit be is ismert (az előző kapcsolata is erre ment rá), én viszont eleinte egy nagyon erős vágyat éreztem iránta, inkább szexuálisat, majd egy nehezebb időszakhoz érkezve (kapcsolati gyász) jelenleg csak a barátságára vágyom. Szeretem, de egyszerűen nem tudom, hogy annyira, hogy ebből kapcsolat legyen, vagy csak barát. Lehet, hogy a jelenlegi életkörülményeim sem ideálisak mély érzések kibontakozásához, így nem tudom, hogy várjak-e még míg csillapodik a fájdalom, vagy zárjam le, mert ha eddig nem jött utána se fog.

26/L

2023. nov. 8. 07:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Zárjad, ne szívasd!
2023. nov. 8. 08:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Pár év alatt sem alakult ki. Joggal érezheti, hogy csak B tervnek kell.

Fel nem dolgozott sérüléseid is vannak, és még te sem tudod mi a problémád igazán. Ha összejössz is vele, a kapcsolatotok nem kettőtökről szólna, hanem ő forogna körülötted, meg a hangulatod körül... ő nem fogja azt érezni szerintem soha, hogy őszintén van szeretve, és elfogadva. És így joggal mondhatja később, hogy te sosem szeretted igazán, és csak becsaptad, kihasználtad, mert valaki kellett.

Talán így erős ez leírva, de kijózanítás miatt írtam. Ha valakit nem szeretsz őszintén, inkább hagyd.

2023. nov. 8. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!