Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy nem haragudott meg rám?
Figyelt kérdés
2 hónapja volt a randink, most lett volna a következő, sajnos el kellett halasztania a randipartneremnek (utólag belegondolva teljesen érthető, családi okokból). Nem volt jó napom, fájdalmaim voltak, munkába nagyon lefárasztottak, napok óta nem alszom eleget, így a hírt amikor leírta annyira lesújtott, hogy kiakadtam, feldühödtem és rosszul cselekedtem. Szerintem túlságosan is nyomulósnak, needy-nek, szinte már nárcisztikusnak tűntem abban a pillanatban, és nem kellet volna mindent leírni amit leírtam. Aznap nem köszöntem el se tőle, ő csak írt egy "jó éjszakát" de a már megszokottá vállt szivecske nélkül. Másnap reggel rámírt, teljesen normálisan beszélgettünk, próbálta a maga módján helyrehozni a hibát az elhalasztott randi miatt (aminek következő időpontja nem ismert továbbra sem) és utána küldött szívecskét is.
Tehát 2 hónap után lett volna rád egy órája egy 2. randi erejéig, amikor is pont közbejött valami, aminek te nem örültél és most azt gondolod, rossz benyomást tettél rá.
Neki nincs se ideje, se igénye kapcsolatra.
Mi 4 hónap után már együtt éltünk, nem a 2. randit szervezgettük.
2023. nov. 7. 16:22
2/10 A kérdező kommentje:
Értem én, de akkor miért nem mondja meg nyíltan? Miért nem mondja, hogy nem érdeklem, hogy csak barátnak tekint, hogy nem akar tőlem többet. Vagy bármit, miért igérget, húzza az időt, nem tesz lépést afelé, hogy találkozzunk, miért küldözget szíveket, búcsúzik el minden este? Egyszerűen nem tudom felfogni, félreismertem őt? Mégsem az akinek eddig tűnt és egy rossz ember lenne?
2023. nov. 7. 16:26
3/10 anonim válasza:
Neked mitől nem egyértelmű? Miért kell ezt részleteznie?
Esténként szivecskét küldeni az nem erőfeszítés.
Talonban tartani elég.
2023. nov. 7. 16:27
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj, nem erre számítottam. Főleg, hogy tudja az érzéseim mélyebbek mint egyszerű barátság. Illetve sosem viselkedtem vele úgy (ezen az egy alkalmon kívül), hogy ezt érdemeljem.
2023. nov. 7. 16:31
5/10 anonim válasza:
Most mit nem érdemeltél? Családi okok miatt nem zajlott le a randi. Fordítva neked hogyan esne ha neked ugrott volna amikor mondjuk tesód kórházban fekszik? Szó nélkül leléptél míg ő elkoszont, sőt másnap írt neked. Ő nem érdmelte meg ahogy viselkedtel vele.
2023. nov. 7. 16:46
6/10 anonim válasza:
És megkérdezhetem, hogy mi okból kifolyólag van a 2. randi két hónap után? Külföldön tartózkodik valamelyikőtök vagy mégis mi az oka? Csak mert ha nincsen különösebb ok akkor már az eléggé sokatmondó, hogy ennyire nincsen időtök egymásra. Akkor minek erőltetni?
2023. nov. 7. 17:19
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, külföld, munka miatt.
2023. nov. 7. 17:22
8/10 anonim válasza:
"Nem volt jó napom, fájdalmaim voltak, munkába nagyon lefárasztottak, napok óta nem alszom eleget, így a hírt amikor leírta annyira lesújtott, hogy kiakadtam, feldühödtem és rosszul cselekedtem."
Figyelj kérdező, ha mpndjuk már kapcsolatban lennétek és élőben valamin vitáznátok, akkor is előfordulhat, hogy kifejezed a csalódottságod.
Te ezt a találkozót vártad. Nem jött össze, rosszul esett és ezt ki is fejezted.
Jó nyilván nem mindegy, hogy milyen szavakkal tetted ezt. Pl semmiképp sem jó olyan stílusban, amit később szégyellsz, mint most. De, ha mondjuk ezt egy olyan én közlésben mondtad el, hogy a te érzéseid kommunikáltad, akkor nincs miért bánkódnod. Nos hogyan tetted?
2023. nov. 7. 18:30
9/10 anonim válasza:
"így a hírt amikor leírta annyira lesújtott, hogy kiakadtam, feldühödtem és rosszul cselekedtem .... nem kellet volna mindent leírni amit leírtam. "
Miket írtál neki konkrétan?
2023. nov. 7. 18:52
10/10 anonim válasza:
Két hónap óta semmi randi? Én még abban a hirtelen jött családi programban sem hinnék. Vagy váratlanul előbb hazajött a felesége?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!