Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejöttem neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejöttem neki, vagy tényleg azért haragudott meg rám, mert nem akartam elmenni vele bulizni?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, még egyetemen ismertem meg az akkori barátnőmön keresztül, de csak egyszer beszéltünk, aztán ennyi.

Miután szétmentem a barátnőmmel, hirtelen bekövetett Instagram-on, és pár hónapra rá rám írt, tudtam, hogy neki van párja hosszú ideje, már együtt is élnek, nem is tekintettem rá potenciális partnerként. Közben folyamatosan kérdezgetett engem, hogy van-e barátnőm már, nem-e megyünk el valahova inni valamikor, közben folyamatosan panaszkodott nekem, hogy a pasijával már nem a régi, lehet szakítani kéne vele, itt már kezdett nekem gyanús lenni, hogy lehet többet akar tőlem, aztán írt nekem rá pár hétre, hogy abban a városban lesz, ahol én lakom, és elmennek bulizni a barátnőivel, menjek én is, és utána ha van kanapém akkor szívesen aludna nálam, hogy ne kelljen fizetnie a szállásért.

Mondtam, hogy nem, mert nem leszek azon a hétvégén itthon, utána pár napig flegmán beszélt velem, és azóta már vissza sem ír :D

Tök megörültem, hogy végre van egy lány barátom is, felüdülés volt néha dumálni minden hátsószándék nélkül egy lánnyal, aki nem a kollégám pl, én tök jól el voltam, tök nagy volt az összhang, és örültem neki, hogy van végre egy lány, akinek kikérhetem a véleményét pl öltözködésben vagy bármilyen olyan témában, amiben a nők jobban otthon vannak :D

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek azért sértődött meg, mert valóban többet akart tőlem, vagy azt hiszi, csak le akartam pattintani mint barátot?

2023. szept. 22. 13:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Szallasert cserebe dugott volna.. most elcseszted mert fizetnie kell..
2023. szept. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!