Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randizni hív a pasi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizni hív a pasi és elutasítod de nagyon kedveled akkor ciki azt felajánlani hogy?

Figyelt kérdés

Néhanapján csináljatok közös programot?

Természetesen szex nélkül.

2023. nov. 5. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem szeretek lányokkal barátkozni. Szóval én biztos nem vállalnám. Mert én belelátnék mást ebbe az egészbe.
2023. nov. 5. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Én visszakérdeznék, hogy nálad belefér-e a barátságba, hogy haveri alapon néha dugjunk egyet.

Ha igen, akkor benne lennék más programban is.

2023. nov. 5. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Mi értelme lenne ennek? Nem értelek. Miért nem lépsz tovább, és keresel egy normális kapcsolatot? Ez neked se jó, neki se. Vagy ez hogy nézne ki? Mindkettőtöknek lenne idővel kapcsolat, és mellette még ez is?
2023. nov. 5. 17:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Addig csinálnánk ameddig mindkettőnk szingli.
2023. nov. 5. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha kedveled, akkor miért nem próbálod meg vele? Azt akkor van értelme programokat csinálni vele. Azért csinálnak az emberek programokat, hogy megismerjék egymást, megszeressék egymást. A pasi úgy is beléd zúgna tőle csak.
2023. nov. 5. 18:11
 16/16 anonim ***** válasza:
A 3# nagyon jól leírta a tutit:).
2023. nov. 5. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!