Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig lennétek türelmesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lennétek türelmesek?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg, eddig csak telefonon, interneten beszéltünk. Találkozni nem akart még, amiatt hogy nem akarja elkapkodni. Ennek 3 hete. Elment a kedvem az egésztől, hogy nem haladunk semerre. Rosszul érzem magam emiatt, hogy türelmetlen vagyok.
2023. nov. 3. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Ez attól is függ, hogy milyen távolság van köztetek. Én is ismerkedtem neten, a legtöbb, amit vártam, 3 hónap volt, de az egy extrém helyzet volt és utólag nem is alakult jól sajnos, élőben nagyon nem azt kaptam, amire számítottam.

Megértelek, mert így csak húzzátok egymás idejét. Próbáld felvázolni neki, hogy kezd kifulladni a dolog és szeretnél személyesen találkozni.

Lehet, hogy még bátortalan a személyes találkozóhoz, de az is, hogy csak húzza az időt valamiért.

2023. nov. 3. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Én megértelek, szerintem az az ideális, ha 1 vagy 2 héten belül sor kerül a találkozóra, tovább nem érdemes húzni.
2023. nov. 3. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, hogy látod, lehet valami konkrét oka amiért nem akarja elkapkodni? Pl friss szakítás, önbizalomhiány, élethelyzetváltozás, tudsz erről valamit? Ha igen akkor kérlek oszd meg nekünk is, abból könnyebben fogunk tudni helyes tanácsot adni. Mert én pl ezeknek a fényében lennék türelmes simán.

Ellenben ha öncélúan variál, ok nélkül vagy akár játszmából lassúzik, játszik az időddel, az teljesen más, mert akkor jogosan vagy türelmetlen sőt egyre frusztráltabb. Az olyanokat le kell építeni, mert nem vicces ha szórakoznak az emberrel meg húzzák az agyát feleslegesen, és az értékes idejét viszik csak.

2023. nov. 3. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Nehéz megítélni. Én elfoglalt nő vagyok, de egy bemutatkozó gyors séta-kávé belefér 3 hét alatt.
2023. nov. 3. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat esetén velem megesett, hogy az első randi 2 hónappal online ismerkedés után történt, a második randi pedig rá két hónapra megint. Most van tervben a harmadik. A lány előre leszögezte, hogy ő a lassú tempót szereti, nem akar semmibe egyből beleugrani. Otthon és munkahelyen is problémái vannak, ami miatt gyakran maga alatt van és depressziós. Ennek fejében ismerkedjek vele, hogy van amikor kevesebbet kommunikál, van amikor nehezebb neki, vagy rosszul érzi magát. Én is elmondtam neki az én álláspontom, az én véleményem és tapasztalataim, és ennek fejében ismerkedünk. Ha az elkövetkező 2-3 randi (ami most már úgy néz ki gyakrabban lesz) jól alakul, akkor közelebb költözöm hozzá (munkahely váltás miatt úgyis szükséges), és akkor több időt töltök majd vele, nem lesz köztünk 600km.
2023. nov. 3. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekem 2-3 nap alatt elment volna a kedvem.
2023. nov. 3. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező hogy alakult a dolog?
2023. nov. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!