Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gáz? Mit tehetek?
Te sokkal gázabb vagy, hogy rögtön miért nem dobtad ki annak ellenére hogy csipás volt, hogy retkes volt és még most se tudod hogy mit csinálj.
(Ugye trollkodsz?)
Neked volt gáz?
Mondd meg neki, hogy így nem tetszik, és nem kívánsz a közelébe menni, amíg nem hozza rendbe magát.
nem, emlékszem hogy lett volna randim az elmúlt napokban 😅, szólva nem én voltam a 🐖.
én is este fürdök alap járaton, persze ha kéri valaki akkor megyek. Szemet nagyon óvatosan kell mosnom mert kék szemű vagyok és nagyon érzékeny be vörösödik ha irritálja valami, utána meg úgy nézek ki mint valami kristály meth függő egész nap.
Fogmosás is este van de nyilván ha érzi a másik hogy büdös a szám azonnal mosok fogat csak mondja.
Én pl szerelek gépeket, néha elő fordul az olaj is. Ha van megfelelő meleg víz megfelelő szappan (ultraderm) akkor ki lehet küzdeni a körmök alól 20 perc kézmosással ha tömeg közlekedéssel utazok ez akár 1 órába is kerülhet. Nem lehet mindig le vágni a körmöket tövig mert akkor meg nem tudsz fogni. Ez a típusú kosz szervetlen olaj semmi bajod nem lesz tőle.
Amikor irodai munkát végzek akkor tövig vágott tiszta a kezem akkor nem piszkolódik.
Mind a kettő végletet ismerem.
Ezekkel a sztorikkal arra akartam rávilágítani, hogy van ok okozati összefüggés és nem feltétlenül azért mert éppen a dög kútból szedi ki a dögöket piszkos a keze.
Viszont ha téged zavar akkor mond meg neki, én is mindig megdumáltam a csajokkal hogy mit akarnak, el mondtam hogy jó akkor lehet le késem a buszt és egy órával később jövök stb....
Volt olyan csajom pont mint te aki ide írta ki a bajokat, szét is mentünk, beszéld meg vele hogy neked mik az igényeid és ha megtudtok állapodni akkor lehet tovább ismerkedni ha nem akkor köszönjetek el egymástól!
"Eljön a második randi megbeszéltük hogy nálam tölti az éjszakát. Megjelenik baseball sapkában. Koszosabb kabátban. Mondom oké ez nem jelent semmit."
Második randin nálad tölti az éjszakát? Az igen.
Magadnak csináltad ezt az egészet, helyeseltél magadban is hozzá, hogy ez nem jelent semmit. Akkor minek akadsz, hogy másnap milyen? Ez olyan mintha elromlana az étel, de másnap meg neki állok nézegetni, hogy neme mégis jó, holott már előző nap is tiszta penész meg büdös volt.
Magadon nem csodálkozol? Hehh k*va érdekes ez a dolog.
Na nem mondom hogy ez az egész nem fura. Hátha van rá magyarázat is a srác részéről, ha amúgy nem igénytelen.
De úgy amúgy neked nem büdös reggel a szád? Szerintem mindenkinek az, főleg ha előtte este volt borozás is :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!