Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ezzel a ferfivel?
Sziasztok!
Egy ferfi kollegam nagyon sokaig flörtölt velem, "felmelegit, ha fazom. Gyönyörü vagyok. Mikor megyünk mi együtt egy programra? Vasarnap kettesben fenymasoljunk," es hasonlokat mondott es kacsingatott, allandoan nezett. Aztan meguntam, nem lep tovabb es elhivtam egy italra, de ö meg valaszra sem meltatott otthagyott a kerdesem utan es hallottam fütyülget utana magaban. En hüvösen viselkedtem vele utana sokaig, de ö ujra allandoan körülöttem volt es egy sziv medalos nyaklancot akart nekem adni, azt mondta talalta, kell-e? Nem mondtam ra semmit es nem vettem el a nyaklancot. Miutan ujra kedves lettem vele es megkerdeztem hogyan teltek az ünnepek, valasza az volt "mi nem vettünk ajandekot" fogalmam sincs ki az a mi, masok azt mondjak nem hazas, de ezek szerint valakivel el, lehet akar anyjaval. Miutan feszegettem, hogy baratokkal volt-e, gunyos valasza volt, hogy igen es onnantol kezdve kerül latvanyosan, ram se nez. Megkerdeztem töle par het utan, mi a baja velem, azt mondta semmi. Es hogy miert hagyott ott valasz nelkül mikor italra hivtam. Valasz:"ihatunk valamit, de csak kollegakkent" kerdeztem, akkor minek flörtölt velem, erre ö: "jah, az csak ilyen öh ize, tul messzire ment vele? Elnezest nem akart" azota segit a munkaban, de latvanyosan kerül tovabbra is. Nektek mi a velemenyetek erröl a viselkedeseröl? Mi lehet ezzel a ferfivel?
Köszönöm!
Lehet hogy az elején megakart fektetni, aztán valami történt vagy megsértődött mert nem voltál vevő rá. Később meg ezt adta vissza, amikor te akartál közeledni.
Szerintem felejtsd el
Utolsó - mi van???...
A kérdésre : nyilván csak élvezte a pasi a figyelmedet, kicsit szórakozott, feszegette a határaidat. Nem akart ő tőled soha semmi komolyat, csak flörtölgetett, gondolta, nem lesznek következményei. Nos, kicsit tévedett, előfordul.
Aki akar tőled valamit, az hidd el,megteszi a döntő lépést!
Mármint a 7-es, gondolom. 😀
Ő amúgy is mindenhová odahányja a sületlenségeit...😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!