Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak annak h tetszem egy lánynak?
nem mindig u.az.., lehet pl.
1.ha a csaj meglát akkor elfordul, mert zavarba jön
2.épp ellenkezőleg, szemez veled
3. többször is rád mosolyog
3.megtudod, h érdeklődik felőled
4.próbál mindig a közeledbe kerülni, keresi a társaságod
hirtelen ennyi jutott eszembe
egyéni. nálam:
mindig oda figyelek arra amit a srác mond, jobban mint a többire. Ha látom hogy néz elfordulok és csendesebb leszek. A társaságát keresem, de a lehető legfeltűnésmentesebb módon, emrt félek hogy észreveszi :D viszont ha kér valamit ugrok, és ha olyan szituáció van hogy kettesben vagyunk, azt én tuti nem töröm meg.
Ez abszolút a lány személyiségétől függ!
Én speciel olyankor állandóan mosolygok a fiúra és amikor beszélgetünk mindig hosszan és mélyen a szemébe nézek, mivel többek szerint is gyönyörű szemeim vannak és hosszú szempilláim!
Ez azért általában elég nagy jelzés-értékkel bír:D
Nálam mindig más. :D
nehezen bízom meg az emberekben, és talán tudat alól jön ez nálam... Most pl. van hogy bunkó vagyok vele, magam sem értem, miért, csak utólag jövök rá. Sokszor kitértem a meghívásai alól, de ő mindig iszonyú kedves, vicces és sokat bókol. De ha nem vagyok vele, akkor hiányzik. És általában ha ő komoly, én vagyok lazább és fordítva.
Máskor meg keresem, hol van, feltűnésmentesen, próbálok minél több dolgot megtudni róla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!