Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl korai lenne randira hívni?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel 3 évig munkatársak voltunk, de nem igazán kerestük egymás társaságát, mindketten kapcsolatba voltunk. 2-3 hete a buszmegállóban találkoztunk és kiderült, hogy ő is szokott edzeni, csak máshol. A hét közepén feltűnt abban a teremben, ahová én is járok. Azóta együtt járunk edzeni, a gyakorlatok között sokat mosolyogunk egymásnak és beszélgetünk. Volt rá eset, hogy megittunk edzés után egy üdítőt (ő kezdeményezte) vagy amikor hazavittem, kétszer is bő fél órát beszélgettünk az autóban. Szerintetek túl korai lenne, hogy meghívjam edzés után megenni valamit? Egyáltalán ezt randinak fogná fel?
Egyik ismerősöm a konditeremben meg is kérdezte tőlem, hogy alakul-e valami közöttünk, mert "érzi a kémiát közöttünk".
2023. okt. 22. 21:39
1/6 anonim válasza:
Szinglik vagytok már mindketten? Ha a válasz ja, akkor nyugodtan hívd el. Majd ő megmondja hogy korai vagy se.
2/6 anonim válasza:
Ha nincs párja (és neked sincs) ki ne hagyd.
3/6 anonim válasza:
Ha ezek után nem akkor mi után ? Dzsíz
4/6 anonim válasza:
Ez mitől lenne korai? Mire kellene még várni?
5/6 anonim válasza:
Nyilván éppen itt az ideje, szóval szerintem ne vacillálj!...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. Ma meghívtam kajálni és jól alakult minden. Csókkal váltunk el :)
2023. okt. 23. 21:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!