Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most meg kéne mondanom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meg kéne mondanom egy pasinak aki szinte családot tervez meg ír kilométereket hogy ismerkedés előtt nem ártana inkább leszedetnie a gusztustalan szemölcsét az arcáról? Vagy simán tipli csak?

Figyelt kérdés

És akkor kérdezi szeretnék e vele találkozni ő komolyat akar, családcentrikus, annyira sokat és kedveseket ír, dehisz ránézni is hányinger.

Az ilyeneket csak kedvesen utasitsam el vagy tegyem képbe hogy bocsi nem néztèl még tükörbe?

Vagy simán csak köszönjek el?

#hányinger pasik
2023. okt. 22. 13:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért van szükség megalázni hozzá?

Így kreáljátok a nőgyűlölő inceleket.

2023. okt. 22. 13:25
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ez téged minősít, hogy nincs jobb, akivel írogathatsz, és őt is meg akarod bántani.
2023. okt. 22. 13:29
 3/14 A kérdező kommentje:

De masokkal is írogatok csak mindig befigyel tőle is egy üzenet.

És jelzi a cset hogy írt. Megint írt.megint. és kedveseket szépeket.

Gondoltam nem ártana szólnom neki, hogy nekem ne írjom.

Aki azt hiszi ha 1 emberről kerdezek hogy csak 1 ember létezne nekem, az vmi magányos megkeseredett vki és magából indul ki?

Nem egyszer fut ez a gyk-n ha akár kollegáról kerdeztem multkor is azt hiszik mintha csak egy férfit létezne a földön mert egyről írok ki?

2023. okt. 22. 13:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Vagy 1 kérdéshez kiírjak 5 pasiról is kérdést? Mert megcsinálhatom ezt is igazából..mert kérdèseim azok vannak. Csak épp egyesével írom ki a pasikról.
2023. okt. 22. 13:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le.
2023. okt. 22. 13:47
 6/14 A kérdező kommentje:

Mit?

Akkor amugy irjak neki annyit ne haragudj nekem nem tetszel.

Vagy mit?

2023. okt. 22. 13:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez felnőtt embernek miért kérdés? Ha tudod, hogy vele nem akarsz semmit, akkor írd meg, hogy bocs, de szerintem nem egymást keressük. Sok sikert és isten veled.

Nem kell szándékosan bele is gázolni a lelkébe.

Ha meg többen is írnak, akkor pláne érdemes egyből lezárni, amint biztosan megvan a döntés, hogy nem érdekel.

2023. okt. 22. 13:54
 8/14 A kérdező kommentje:

De igy az életben nem fog találni nőt..

De jó akkor én sem teszem képbe.

Szóval ne haragudj nem egymást keressük szerintem. Ez lesz akkor az ilyeneknek.

Köszi

A többit könnyebb lerázni mert pl bunkók és simán letiltom. A többi nekem faék egyszerűbb mint azok akik rendesek de ott az a de..

2023. okt. 22. 14:15
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Neked nem kell. Ennyike. Ettől még lehet, hogy ő hamarabb megtalálja élete szerelmét, mint te. Nem mindenkit riaszt el egy szemölcs.
2023. okt. 22. 15:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Kizárt. Eddig se talált senkit és nem véletlen ment át hű de családcentrikus rendesbe.
2023. okt. 22. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!