Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Élnének a lehetőséggel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnének a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok, 3 gyerekem van, 1 éve váltam el! Azóta nem volt párkapcsolatom.

Voltak próbálkozások,de folyton kiderült valami ami miatt nem ment! Magányos vagyok, hiányzik valaki mostmar egyre jobban. Nem keresem majd jön úgy gondolom, dehát be kell hogy valljam hiányzik a szex is, az érintések stb. Vannak jelentkezők szép számmal, de vagy házasok és nálam az tabu,vagy engem nem vonzanak. Az egyedülállóak pedig fiatalabbak nálam jóval...huszonévesek! Ti élnének a lehetőséggel? Belemennétek olykor olykor egy fiatalabb pasival egyéjszakás/szexkapcsolatba?

2023. okt. 21. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Mit szamit h mas belemenne-e mikor ok nem te vagy. Ezt neked kell tudni h neked mi fer bele vagy mi a jo, mert ez igy csak buksisimogatas meg megerosites par vadidegen velemenye alapjan. Azert 39 evesen nem itt kene tartani 😁
2023. okt. 21. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Inkább egy fiatalabb alkalmi, mint egy házas férfi.
2023. okt. 21. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Az indokolatlan felkiáltójeleket melyik tanyákon is használják?
2023. okt. 21. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem, mivel az ösztöneim sem írják felül azt, hogy érzelmek nélkül nem tudok szexelni.

Én is elváltam, kapcsolatom nem is volt az utóbbi 2-3 évben, és nem mondom, hogy nem hiányzik, de mégis inkább várok még ezzel.

Ha úgy érzed, hogy menne, akkor miért ne? Biztonságos keretek között, védekezve, szerintem egyáltalán nem gáz.

Házas férfival a helyedben nem kezdenék, inkább akkor már egy fiatalabb sráccal, aki szimpatikus. Teljesen normális, hogy igényed van az együttlétekre.

2023. okt. 21. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Házassal ne tedd, de fiatalabb fiúkkal se ha te érzelmes típusú vagy, mert szívni fogsz eleget.
2023. okt. 21. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Hasonló helyzetben vagyok, csak ronda így gyermekem sincs. Van egy 10 évvel fiatalabb érdeklődő irányomban, de attól tartok, hogy ez hosszútávon problémás lesz. A magamfajtának örülni kéne, ha akad valaki, de mégis kétségek gyötörnek
2023. okt. 21. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Simán.

Nem értem a problémát.

2023. okt. 21. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk én fiatalabb (32) vagyok, és nem is 3 gyerekes elvált anya, de még így is inkább a házasok, mint a fiatal srácok, mert velük nem olyan...

Akárhogy is, igen, belemennék, és neked is ezt javaslom! Csak egy életünk van és egy fiatalságunk, semmi értelme akár évekig "pókhálósodni" elvi okokból. Meg más okokból sem. Ha kívánod, csináld. Lehet, hogy pár év múlva megadja magát a hormonháztartásod és lőttek a libidódnak, akkor már mindegy lesz...

2023. okt. 21. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk ha csak szexkapcsolat, nem értem miért baj ha fiatalabb. Amúgy szerintem egyet keress hosszabb távra, ne alkalmikat. Jobb a szex.
2023. okt. 21. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak fiatalokkal szexelnék, a trottyos, nős 40-eseket meghagynám a nejüknek.
2023. okt. 22. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!