Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki : kérdése:
Valami anonim ismerkedési lehetőséget?
Figyelt kérdés
Ahova nem kell azonnal képet feltenni, meg ilyesmi. Küldök én fotót, nem 60 éves szőrös pedofil vagyok, de nem szeretem, hogy a Tinderen azonnal kell, meg hasonlókon. Aztán a fél világ látja, hogy IGEN, pasit keresek...
Valami olyan kéne, ahol nincs ilyen, vannak 25-40 közötti férfiak.
2023. febr. 26. 14:06
2/6 anonim válasza:
Például ez az oldal ilyen, de sokaknak ez azonnali RED FLAG. Pedig meglehet azért itt ismerni normális embereket. (Ez tapasztalat)
Illetve párkapcsolatot is lehet találni. (Nekem is volt innen barátnőm régebben.)
Semmivel sem másabb, mint a való életben csak jó eséllyel távkapcsolat lesz. (Illetve több emberrel is beszéltem aki itt ismerte meg a párját.)
3/6 anonim válasza:
Ha kuldesz kepet en ismerkedek veled
4/6 Noren1989 válasza:
Én kép nélkül is eltársalgok egy ideig :DDD
5/6 anonim válasza:
Igények az egekben, de higy te mit tudsz nyújtani, arról csend. A pedofil szerint te ráadásul kiskorú vagy. Szerintem menj vissza Barbizni
6/6 Noren1989 válasza:
Nem, nem kiskorú.
Sőt, még nő is, úgy 26-27éves lehet.
Pécsi, egyetemet végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!