Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha olyan döcögögősen megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan döcögögősen megy csak találkozni akkor inkább ne erőltessem?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem ill ismerkedem vkivel akivel találkoztunk, elvileg tetszünk egymásnak.

Megbeszéltük hogy majd shoppingolunk vagy beülünk kávézgatni majd, igy apranként alakul majd minden, ahogy ráérünk.

De olyan fura hogy nem jön, hanem csak kérdez mindig.

Pl mondta hogy reggelente bevinne munkába, en meg irtam rohanok a buszhoz nem sok időm van, majd vmelyik másik reggel, de aztán mikor reggelente írkálunk ő még nagyban ágyban van mikor én már úton.

Így egész héten nem jött össze hogy reggel találkozunk.

Nem akarok a volt barátaimmal példálózni, de ők úgy csinálták hogy nem kérdeztek, meg körülményeskedtek hanem egyszerűen eljöttek hozzám reggel csengetnek, hogy jóreggelt itt vagyok es "fogtak vittek", vagy munka után már ott voltak.

Ez a pasi meg állandóan csak kèrdez miközben tudja a reggeli rutinom mikor kelek indulok hol szoktam kávézni mexdig dolgozom es allandóan csak csetel ezekről de személyesen még nem láttam a héten így.

Mintha csak a duma lenne hogy ő aztán velem akar kávézni reggel de egyszer nem sikerült valahogy..

A másik dolog hogy legutóbb megírtam neki pl pénteken hamarabb végzek, szombaton egész nap jo meg este mennék is valahova, vasárnap déltol kb rokonok, erre csak azokat válaszolta hogy neki ekkor se jó, akkor se, pl pénteken ő sokáig dolgozik, szombaton nem lesz a vàrosban, vagy ilyesmi, nem jön velem shoppingolni, ami nem baj, a baj higy csak azt írta neki mikor NEM jó.

És egy szót sem arról mikor tudna szeretne látni..

Szóval minden felvetésemre írta neki nem jó ekkor nem jó akkor és ennyi volt a cset.

Erre még én írtam vissza hogy majd jelezzen már akkor neki mikor jó, ne csak azt írja mikor nem...

Erre félnap múlva visszaírt hogy vasárnap ráérek e.

Semmi ötlet hogy menne velem ide oda vagy meghívna vmire vagy egyáltalán hogy lenne velem terve, semmi, nulla, csak ez hogy ráérek e.

Ezenk kívul szombat éjszaka tud az átlagember szórakozni menni ismikkel lenni vasárnap kipihenes van csak szinte vagy vmi "after" már csak.

És ugy tűnik az se érdekli ha én szombaton szórakoznék, pasiznék vagy hogy rengeteget is tudnánk együtt lenni.

Visszaírtam ugyan hogy köszönöm hogy jelezte (végre nagynehezen) hogy mikor lenne ideje, (nem csak azt, hogy mikor nincs)(a zàrojeles részeket nem írtam), es nem tudom még. (Hogy akarok e vasárnap másnaposan vele 10 percekre kávézgatni, mivel egyertelmü hogy nem tervez velem többet)

De szívem szerint offolnám a p.csába. csak nem akarom hirtelenségből tiltani, inkább még itt kiírtam előtte róla egy kérdést.

Jól érzem hogy ami ilyen "nyögvenyelősen" megy, zàrjam le nemes egyszerűen?

Elköszönni nem akarnék mert nem akarom hogy azt higgye megsértődtem volna, nem akarok magyarázkodni, nem akarom hogy olyat lásson bele ami nincs mintha én szomorú lennék hogy "kispadra" tesz, szó sincs erről, szive joga, csak épp nekem nem olyan pasik kellenének akik "kispadra" tesznek, meg hozzá szoktam amugy is ahhoz hogy pl a volt barátaim mikor épphogy kinyitom a szemem már az ajtó előtt is állnak hogy jóreggelt!:)

És nem vergődnek azon hogy uristen mikor találkozzunk meg hogy hol hanykor, hanem ott is álltak előttem.

Es ugye a tettekre figyeljünk, ne a szavakra. Tettekben mutatkozik meg a másik.

Csak sajnálom mert ő volt az egyetlen aki tetszik, a többi egy sem. Felcsillant bennem a remény hogy végre van aki tetszik normális jófej, tud irni beszélni, hogy mégsem haltak ki a normális pasik, nagyon sok a tahó bunkó szexkereső nőcsaló senkiházi, nagyon nehéz.

#off vagy on
2023. okt. 21. 07:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk ilyen reggeli találkákat amiket írsz, munka előtt az emberek többsége a háta közepére se kìvánna. Plane ha vezető beosztásban van és stresszes a napja.
2023. okt. 21. 09:33
 22/41 A kérdező kommentje:

Másnak meg nem kellemetlen kényelmetlen a nővel lenni reggel se akkor sem ha stresszes a napja. Mert a nő van prioritason.

Mondjuk ő is vinni akart egész héten csak valahogy nem jött össze.

Nem sikerült. Nem ment valahogy. Neki nem.

2023. okt. 21. 09:37
 23/41 A kérdező kommentje:

Meghát még most is ezt írkálja hogy talalkozni akar🤣

Az online téren vele valahogy nehezebb tuljutni. Egy orosz bombázást is könnyebb megszervezni mint vele egy kávét🤣

2023. okt. 21. 09:39
 24/41 A kérdező kommentje:
Tényleg Putyin szarrá bombázza az ukránokat miközben egy magyar 27 éves azalatt egy kavéra se jut el egy nővel🤣
2023. okt. 21. 09:42
 25/41 anonim ***** válasza:
91%

Exeid igy, exeid úgy, de mind ex lett, mert agressziv vadbarmok, te meg hetekig itt vekengsz, hogy tudsz tôle úgy megszabadulni, hogy közben ne verjem agyon.

Itt egy pasi, aki finoman, lassan ismerkedik, hagy neked teret. Megirod, hogy kávé 10-kor itt és ott. De neeeem, neked az kell, hogy rúgja rád az ajtót és akaratod ellenére is vigyen. Mer' a zollyann kuuurwa férfias. Szerintem ird ki a bemutatkozásba, hogy kimondottan 35+, kopasz bikanyakú gengsztert keresel, aki néha odabax, meg lexarja, hogy mit akarsz, csak használ. Biztosan lesz jelentkezô, és elkerülöd ezeket a felesleges köröket.

2023. okt. 21. 09:46
 26/41 Bitorló37 ***** válasza:
Mondom, hogy összekeversz valakivel:) Nekem van már egy gyermekem, köszi, de nincs szükségem se intelligensre, se bunkóra, se szépre, se csúnyára, se gazdagra, se szegényre. Van macim, egy kedvesen idióta macikám, remekül elvagyok vele, és neki sincs szüksége semmilyen férfire, se rokonra, se nem rokonra.:) Most már agonizáljatok valahol máshol, ahol értékelnek is titeket:)
2023. okt. 21. 09:52
 27/41 A kérdező kommentje:

Az agressziv vadbarom az te vagy.

Nekem ne add már be azt hogy akivel valahogy találkozni se lehet csak online az annyira elne halna a masikért, meg annyira ismerkedni akarna.

Vagy ha igen és ő ez, az se mentené nálam fel. Mi lenne ha egyutt jàrnánk es szukségem lenne rá valóban sos aztan ő meg bocsmá nem érek rá.

Es a legrosszabb az egeszben az hogy ő nem látja magát..azzal ő nincs képben hogy masik 5 pasi meg miért tud valahogy velem találkozni csak ő nem. Ő semmit nem tud abbol ami itt elhangzik.

Ő azt hiszi hogy " hát igen nehéz megszervezni"

Nem az.csak Neki az.

2023. okt. 21. 09:53
 28/41 A kérdező kommentje:

25# meg az ilyeneknek ment.

Ez valahogy jellemző a gyk-n ha elutasítok egy pasit hogy mások vérszemet kapnak es a szegény pasikat védik.

Nem szegények azok. Nagyon is okosak es nagyon is tudják mit csinálnak(vagy mit nem csinálnak).

Keressen olyat amilyen neki kell. Akinek megalszik a tej i a szájában és hónapokig szervezhetik az 5 perces kávèt.

2023. okt. 21. 09:56
 29/41 A kérdező kommentje:

Ja meg soha ne becsüld le az ellenséged..

Én nagyon kétlem hogy ez a 27 éves egy tesze tosza lenne es hogy erről lenne szó hogy szerencsétlen nem tud talalkozni a nővel. Nem tudom egy b.lféknek nézni sem.

2023. okt. 21. 10:02
 30/41 A kérdező kommentje:
Szórakozik.
2023. okt. 21. 10:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!