Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A helyi, magyar férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyi, magyar férfiak miért várnak a személyes találkozás meghívással akár heteket, míg a külföldiek azonnal felajánlják?

Figyelt kérdés

Sokadik levélváltásom sokadik Tinderes sráccal, és mindegyiknél ugyanezt tapasztalom.

A külföldi, aki itt tanul/dolgozik rögtön feldobja, hogy már aznap menjünk igyunk meg valamit/vacsizzunk együtt, míg a magyar srácokkal ez valahogy nagyon döcögösen megy.

Mi lehet ennek az oka?

2023. okt. 19. 10:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20-ő költözött az ország másik felébe, nem a gyerek. Másrészt, havi egy hétvége volt, nem öt nap. Saját maga is úgy nyilatkozott, hogy ő már inkább egy távoli nagybácsi-féle a gyereknek, nem apa.
2023. okt. 19. 14:42
 22/27 anonim ***** válasza:
Sztm meg az egyszerre tali és a 2 hét várakozási is fs.
2023. okt. 19. 16:20
 23/27 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem tudom, de ez nekem is feltűnt anno. Én pl. sokakat ezért unmatcheltem, mert 2 hét után nem hívott el sehova, én meg nem akartam idegen pasikkal üzenetezgetni az idők végezetéig.

Szerintem ennek egyik vitathatatlan oka az, hogy egy külföldi nagyobb eséllyel van itt rövid távon ( pl. utazás, pár hónapos munka), és ez azért felgyorsítja az idővonalat is, meg hát lehet a szándékairól is ad indikációt.

Mindezek mellett viszont én pl. ügyeltem arra, hogy külföldiekkel csak olyanokkal matcheljek, akik hosszú távon vannak itt (már amennyire profilból ezt meglehetett becsülni, nem minden esetben lehetett), és még így is ezt tapasztaltam. Ugyanakkor én azt is észrevettem, hogy aki 5 percen belül elhív, az nyilván nem is akar komolyat, de pl szerintem azért 3-4 napon belül ha valaki szimpi, akkor tök reális, hogy elhívod valamerre.

Nem tudom, hogy akikkel én matcheltem magyarok, azok miért vártak. Olyan volt, aki viszonylag hamar felvetette, hogy szeretne találkozni, aztán nem lett belőle semmi.

Szerintem az nem indok, hogy valakinek 2 hétre be van táblázva a naptára, mert éppen 3 nap után ugyanúgy feldobhatja, h figyu, szeretnék találkozni veled, sajnos csak két hét múlva érek rá, de akkor két hét múlva közösen megbeszélt időpontra foglalok egy asztalt ide vagy oda. És akkor addig meg beszélgettek néha telefonon mondjuk.

2023. okt. 19. 16:52
 24/27 anonim ***** válasza:

Férfiként ugyanezt tapasztalom, külföldi nőkkel hamar lehet randizni, a magyar nőkkel meg gyakran kifejezett szenvedés összehozni egy találkozót.

Az okokat leírták valószínűleg aki turista annak több szabadideje van, aki pedig itt élő expat, nekik általában kisebb társaságuk van, több idejük és nyitottabbak új kapcsolatokra.

2023. okt. 19. 17:31
 25/27 A kérdező kommentje:

23-as

100% ugyanezt gondolom, tapasztalom.

2023. okt. 19. 18:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk tegyük hozzá hogy férfiként nagyon nehéz eldönteni, hogy mikor van itt az ideje egy elhívásnak, van olyan lány, aki 5 perc chat után személyesen folytatná, van olyan aki meg napokig beszélgetne, és ha az elsőnél elhúzod/a a másodiknál nem vársz eleget akkor ghost
2023. okt. 19. 18:15
 27/27 A kérdező kommentje:
és ha lányként hívom én el?!
2023. okt. 20. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!