Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó első randi helyszínek/ötletek?
Kora húszas éveinkben vagyunk, egyetemisták. Egyelőre csak dumálunk élőben és Messengeren. Én lány vagyok, ő fiú, ő tapasztalatlan, nekem volt már egy kapcsolatom korábban.
Erősen gondolkodom, hogy randira hívom, hogy gyorsabban történjenek a dolgok, de nem vagyok biztos, hogy jó ötlet, lehet, hogy ő még korainak gondolná ezt.
Mindenesetre, ha összeszedném magam, tudnátok mondani jó ötleteket?
Én ilyen otthoni tanulás és videójáték randira vagy fürdőzésre gondoltam magamtól, esetleg elhívni valamilyen városi eseményre, hajózni Dunán...ilyesmik
Nem szeretném, ha nagyon nyálas lenne, egyikünk se annyira hősszerelmes típus😅 nem tudom igent mondana-e, de látszólag kedvel és próbál közeledni felém, de elég bátortalanul, szóval úgy érzem, hogy kicsit sokáig kéne várnom.
Haha, látott már smink nélkül, nem lesz akkora meglepetés számára.
A strand mondjuk egy dilemma, hátha szégyenli a testét vagy mégse tetszik majd neki az enyém, de szerintem jól éreznénk magunkat, mindketten szeretünk fürdőzni.
GELLÉRT FÜRDŐ.
Fürdés, ebéd, majd szobára. Mindez egy helyen.
Bevált helyszín! >:)
"fürdőzésre gondoltam "
Elviszlek a Szecskába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!