Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok,Ti sokkal kreatívabbak vagytok,milyen randi helyszínek vannak,ahol randi közben lehet is valamit csinàlni?
Tehát arra gondolok hogy nem csak egy étteremben ülünk egymàssal szemben,hanem pl. egy állatkert ilyen tud lenni ahol közben sétálunk,de más nemigazán jut eszembe,pedig biztos sok ilyen program van :D ha leírtok pàr ötletet azt megköszönöm!
25/F
Én pl ki nem állom a klisé randi helyszíneket (mozi, étterem, kávézó) mert nekem nagyon erőltetett, alap dolog, semmi kreativitás nincs benne.
Nálam mondjuk jobb eséllyel indulnál ha airsoftra, túrára, szabadulószobába vagy teszem azt akár sziklaugrásra vagy vadvízi evezèsre hívnál.
#2 Semmi baj nincs azokkal sem, elvégre ejtőernyőzés közben nehéz ismerkedni. Persze, ha már volt pár randi, akkor mehetnek azok is.
De egy randinak az volna az értelme, hogy beszéljetek, megismerd a másikat.
Attól is függ hol laktok...Bp, Megyeszékheky, kisváros, falu stb.
De bowling, billiárd, kirándulás, szabadulószóba (nem első randira). Állatkert is tök jó. De én sem vagyok kreatív:D
Első randira tényleg olyan kellene, ahol egymás megismerésével foglalkoztok, nem a szabadulószobából kiszabadulással.
Most jó idő van, szerintem nem kell túlgondolni, bármilyen szabadidős sétálós dolog tök jó. Melyik városban élsz?
Kirándulás az erdőben valamilyen tanösvényen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!