Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A helyi, magyar férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyi, magyar férfiak miért várnak a személyes találkozás meghívással akár heteket, míg a külföldiek azonnal felajánlják?

Figyelt kérdés

Sokadik levélváltásom sokadik Tinderes sráccal, és mindegyiknél ugyanezt tapasztalom.

A külföldi, aki itt tanul/dolgozik rögtön feldobja, hogy már aznap menjünk igyunk meg valamit/vacsizzunk együtt, míg a magyar srácokkal ez valahogy nagyon döcögösen megy.

Mi lehet ennek az oka?

2023. okt. 19. 10:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom mennyire dolgoznak/tanulnak de nekem előre be van osztva 1-2 hetem és nem fér bele hogy rögtön azonnal találkozzak egy lánnyal, illetve nem is vagyok annyira kétségbeesett hogy mindent ennek rendeljek alá. De igen ezt utálja mind, és már ha 1 héten belül nincs vmi az egy örökkévalóság számukra
2023. okt. 19. 10:11
 2/27 anonim ***** válasza:
78%
Olyan típusúak, van annyi idejük, ennyi.
2023. okt. 19. 10:17
 3/27 anonim ***** válasza:
95%
Vagy ők tudják, hogy hamarosan lelépnek az országból, és ki akarják használni a még itt töltött időt. Az itthoni pasiknál nincs ilyen időkorlát, ha nem tervez elköltözni, akkor végtelen ideje van ismerkedni helyi lányokkal, nem kell figyelembe vennie a téli vizsgaidőszakot, a munkaszerződése lejártát vagy akármit. Nekem még ez jutott eszembe.
2023. okt. 19. 10:25
 4/27 anonim ***** válasza:
3%

A külfüldinek van erre pénze, lehetősége. Ha kikosarazazod, nem fog rajta nevetni mindenki, hanem egyszerűen hazamegy, ahol senki nem tudja ezt meg. Míg egy random 10 ezer főnél kisebb településen sokan szereznek erről tudomást és másnap mindenki rajtad nevet "HAHA, NÉZZÉTEK A LÚZERT, AZT HITTE VAN ESÉLYE HAHA" stílusban.

Ráadásul a külföldinek egy itteni drágább étterem "olcsó", az összecsórt fontoknak köszönhetően. Egy angol segíjke itt mérnöki fizetésnek felel meg. Ráadásul van náluk kábszi, ami sok nőnél menőségnek számít, mert itthon nehéz szerezni.

2023. okt. 19. 10:26
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden magyar pasinál. Èn is hamar találkoztam a párommal, netes ismerkedèsnél.

Pont azèrt mert neten bármit írhatunk, ès személyesen sokkal jobban megismerjük egymást.

2023. okt. 19. 10:33
 6/27 anonim ***** válasza:
32%

Leírtam már párszor, és mindig le lettem pontozva.

Gyakran van, hogy külföldi céges vendégek panaszkodnak, hogy idejönnek Magyarországra, 1-2 napra, vagy hétre, melótól függően. Majd felmennek a Tinderre, hogy felszedjenek egy csajt, akit elhívnak valahová, majd amikor közlik, hogy akkor irány a hotel, akkor a csaj leüvölti a fejüket, hogy mit képzelnek, mert ő nem egy K. És utána tőlem kérdik, hogy mi volt a gond?

Külföldön, a Tinder egy gyors és ingyenes szexpartner kereső, ahol alkalmira találhatsz partnert. Ingyenes Rosszlányok.

Idehaza meg valamiért szerelmi társkeresőnek használják a legtöbben, főleg buta nők.

2023. okt. 19. 10:51
 7/27 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, és szerinted az a megbízható, normális kapcsolatot kereső pasi, aki tök ismeretlenül egyből találkozni akar és nem szeretne előtte kicsit megismerni? Mert nekem pont fordítva jön le. De persze nem tudom, hogy te milyen kapcsolatot keresel, ha futó kalandot, akkor az azonnal randizni akaró külföldiek a jó választás.
2023. okt. 19. 11:22
 8/27 A kérdező kommentje:

Online üzenetváltásokból meg lehet bárkit ismerni?

Ezt te sem hiszed...

100 üzenetváltás felér 5 perc személyes találkozóval.

2023. okt. 19. 11:43
 9/27 anonim ***** válasza:
71%
Annyira azért meg lehet, hogy kiderüljön az alap dolgok, amiket keresel a máasikban. Természetesen nem azon a szinten, hogy a személyes találkozó után egyből kapcsolatba kezdjetek. Legalábbis én nulla információ alapján biztos nem találkoznék senkivel. Mi van, ha tök más elképzelésünk van az életről, ha ő akar gyereket, én nem és ez már az elején kiderül? Akkor fölösleges időt pazarolni egy csalódást keltő találkozóra.
2023. okt. 19. 11:54
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
9 Ezek kb 5 perces kérdőívből kiderülnek, nem hetekig szüttyögésből.
2023. okt. 19. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!