Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek baj, hogy nokent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, hogy nokent elvarom, hogy mindent a ferfi fizessen ( az osszes randit) legalabb 5 talalkozasig es utana eldontom, hogy szeretnek e szexszelni vagy nem? Nem szeretnem csak ugy ingyen odaadni magam!

Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
12%

Így meg a kaja áráért adod oda magad.

Nincs amúgy baj avval, hogy az első öt randin nem akarsz szexelni. Avval sincs, ha nem akarsz zsugori pasival összejönni.

De kihasználni, hogy a férfi fizet, meg elvárni, hogy nyűgözzön le, az már pofátlanság. Neked mintha valóban lenne egy tarifád. Nem felel meg öt randin öt limonádé. Pénzközpontú lehetsz, hiszen a lenyűgözésnek nem ez az egy módja van.

Nehéz veled azonosulni, de ha a partnereidet ez a hozzáállás nem zavarja, az a lényeg.

Engem ne nyűgözzön le mással pasi, csak az eszével.

2023. okt. 17. 18:58
 32/87 anonim ***** válasza:
93%

Miért mit gondoltál?

Hogy minden hímtag alkalmas családapának??

De észlény, nem szültem sóhernek gyereket. Ez igaz. Lehet hogy emiatt aranyásó is vagyok.

De!!!

A gyerekeimnek van apja, melegben vannak, van mit enniük és van ruhájuk!!!!!

Bolond lettem volna kínlódni egy beteg ember mellett aki nem képes egy szatyrot megvenni mert az 20 Ft és inkább kézben viszi. Meg egy kólát nem hozott a randira pedig 40 fok volt. Én meg nem vagyok egy felnőtt embernek a mamája hogy gondoljak mindig mindenre helyette.

2023. okt. 17. 18:58
 33/87 anonim ***** válasza:
17%

32.

De majd ő lesz a faterpótlék, aki mindent fizet. Fair :D

2023. okt. 17. 18:59
 34/87 anonim ***** válasza:
23%

Neked beintett az apád 33?

Masnak meg az egyetemét is fizeti es beteszi a gyerekét is jó munkahelyre.

Neked meg az a gyoker vater jutott gondolom.

2023. okt. 17. 19:17
 35/87 anonim ***** válasza:
27%

A gyerekeim apja és a férjem. Milyen faterpótlékról beszélsz.

Akkor innentől kezdve minden nőnek kötelező hozzá menni egy olcsójánoshoz, hiszen csak így tudják bizonyítani hogy ők nem aranyásók.

Hát engem nem érdekel az hogy ki milyen embernek tart, nekem így jó az életem.

És? Van egy munkatársam aki hozzáment egy építési vállalkozóhoz, 3 autójuk van, sőt a csajnak 3 gyereke az előző házasságából.

Jéé és nem szarevősködik a pasi mégsem. Hihetetlen, mi?

Ennek a nőnek így jó és nagyon jól tette hogy nem egy élősködő incelt választott.

2023. okt. 17. 19:20
 36/87 anonim ***** válasza:
9%

18

Ugyanilyen jogos a kérdés, hogy a kérdező miért randizik olyannal, akitől ezért cserébe juttatásokat vár?

2023. okt. 17. 19:28
 37/87 anonim ***** válasza:
9%

35.

Csak a pénz, pénz, pénz. Ez számít. A legtöbb ember sajnos nem több, mint megvehető árucikk. Te is eladtad magad pl, de a többiek is, akik "há pézzé" házasodtak.

2023. okt. 17. 19:33
 38/87 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen alap, hogy a férfi fizet mindig...
2023. okt. 17. 19:37
 39/87 anonim ***** válasza:
40%
36 a pasiknak kell bizonyitani hogy kihasználni kell egy nö csak netan értékeli is.
2023. okt. 17. 19:37
 40/87 anonim ***** válasza:
0%

38.

Ezért tartjuk őket.

2023. okt. 17. 19:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!