Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem irtó bunkóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem irtó bunkóság egy randi után felszívódni/kiignorálni a másikat?

Figyelt kérdés
Volt egy randim nemrég egy csajjal, és bár nem történt köztünk semmi, alapvetően nem volt vészes a találkozó, végig elbeszélgettünk. Volt bennem egy ilyen, hogy nem hiszem, hogy lesz a dologból valami, mert a nő őszintén szólva nem az én szintem volt, sokkal jobb csaj volt , mint amilyen pasi én vagyok, de viszonylag korrektnek tűnt, mondta, hogy majd még találkozhatunk, amikor elköszönt. Mondom okés, bár tudom már, hogy ez sokszor nem jelent semmit. Még aznap este írt, hogy hazaértem-e meg ilyenek, aztán az elmúlt két hétben egyszer írt, hogy majd ekkor meg akkor ráér beszélgetni, természetesen akkor sem dumáltunk. Kb. 3x kérdeztem meg tőle, hogy akkor most mi van, nyugodtan kioffol-hat, de legalább írja meg, és semmi, meg se nézi már az üzeneteimet. Őszintén, hogy a fenébe lehet valaki ekkora bunkó? Persze, nyilván kitalálom, hogy ez innentől kezdve kuka, de nem értem, hogy lehetnek ilyen gusztustalanok az emberek, hogy egy találkozó után nincs fél percük megírni a másiknak, hogy ne haragudj, ez nem fog összejönni. Én meg mint egy hülyegyerek vártam egy csomó ideig, meg reménykedtem, hogy hátha lesz valami, és ennyi gerinc nincs benne, hogy egy nem-et leírjon. Annyira undorodom már az emberektől. Tök fölösleges esküszöm elkezdni ismerkedni, úgyis van 100 másik pasi, aki habzó szájjal ostromolja rajtam kívül az adott nőt. Éljen a közösségi média! :)

2023. okt. 16. 11:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%
Nem csak szerinted, csak ő megteheti alapon csinálja, fordított esetben ő is ezen az oldalon siránkozna kb. Viszont, attól még nem kellett volna ennyi időt rápazarolnod. Már az első olyan jelnél tovább kellett volna lépni, amikor úgy érződött, hogy ghostingolva vagy.
2023. okt. 16. 17:57
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Lehet eleve csak azért állt veled szóba mert nem akart bunkónak tűnni.
2023. okt. 16. 18:02
 23/25 Sunshinedoll ***** válasza:
26%
Randin közli veled, hogy nyitott egy új talira, majd még a randi után se tudsz neki írni, olyannyira, hoy még ő ír neked, hogy hazaértél-e, majd még jelzi is, hogy mikor ér rá, ennek ellenére nem bírtál vele egy második randit leszervezni... Még jó, hogy felszívódott. Anyám.
2023. okt. 16. 19:23
 24/25 A kérdező kommentje:
Istenem, van baj, kedves 23-as! Írogattunk randi után néhány mondatot közvetlenül, ő is nekem, én is neki. Aztán már aznap este írtam neki, hogy komolyan gondolta-e, hogy szeretne folytatást, és kezdte a felszívódást. Következő héten (vasárnap volt a randi), kb. a 3. üzenetemre volt hajlandó válaszolni pénteken, hogy majd hétvégén már elérhető lesz, és mikor másnap szombaton írtam neki, cseszett válaszolni. Ezután a következő héten még írtam neki szintén 2 üzit péntekig bezárólag, és már egyiket meg sem nézte. Magától szívódott fel, nem azért mert én nem írtam neki, de még csak azért sem mert nagyon ráakaszkodtam volna. 2-3 naponta egy nyamvadt üzenet belefért, ha már egyikre sem volt hajlandó válaszolni. Lehet itt szinezgetni a dolgokat, de ő volt az, aki kiignorált, mint egy 13 éves kislány... Szánalmas viselkedésnek tartom.
2023. okt. 16. 20:21
 25/25 anonim ***** válasza:
33%
Nem értem. Kétszer is írt a lány. Te ezt hogy fogadtad? Ajánlottál neki valami konkrét helyet, időt a találkozásra, amit nem fogadott el, vagy arra már nem válaszolt? Akkor írj neki annyit, így búcsúzásképpen, hogy örülök az ismeretségnek, remélem, mással több szerencsém lesz - aztán soha többet egy szót se írjál már neki, bármit is ír.
2023. okt. 17. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!