Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem irtó bunkóság egy randi után felszívódni/kiignorálni a másikat?
Kedves kérdező...
Ne csak azokat a válaszokat köszönd meg, amik megerősítik a saját igazad ahogy fogalmaztál. Ezt úgy hívják hogy cognitive bias.
A hozzáállásoddal van baj. Illetve meg kellene tanulnod, értened a női természetet.
A legtöbb nő nem fog nyíltan visszautasítani, mert (jogosan) fél a férfi agressziótól. Ez biológia.
Mellesleg, sokszor még ő maga sem tudja pontosan mit érez.
Viszont, ha erős a vágy, akkor a világ másik végére is követne téged, hidd el.
Ha nem keres téged, akkor nincs elég érdeklődés.
Igen, bunkóság eltűnni szó nélkül, de naiv vagy ha te 2 hétig 'reménykedsz'. Ez kétségbeesett hozzáállás.
Egyébként te magad mondtad, nem vagytok egy szinten állítólag. Ha nagyjából azonos szinten vagytok, még akkor is kérdéses. A hipergámia arra készteti a nőt hogy jobbat akarjon.
Örülhetsz hogy este megkérdezte hogy hazaértél-e, ilyen nagyon ritkán fordul elő.
Nekem volt jól sikerült első randim (fél napot együtt töltöttük, elrepült az idő), másnap ő írt rám. Már terveztük a következőt, aztán eltűnt, de láttam hogy belép társkeresőbe. Mikor nyomatékosan rákérdeztem, akkor átlátszó kifogással próbált etetni. Így elvesztettem a vonzódást, ellenszenvest lett, amiatt ahogyan ezt kezelte.
Szóval itt azt kell megérteni, hogy több férfival ismerkednek, és valószínűleg nem te voltál az első helyen prioritásban.
Velem is előfordult ez párszor, hogy olvasott-on hagytam valakit. Nem szándékosan, bunkóságból, csak nem futotta rá időből, fontosabb dolgok voltak vagy érdekesebb kapcsolatok, vagy egyszerűen nem éreztem, erőltetettnek tűnt volna a kommunikáció.
Ha nagyon lapos az első randi, és látszik hogy nem megy sehová, akkor felesleges utána erről beszélni, hiszen minek, elég nyilvánvaló.
Igen, tudjuk hogy el vannak havazva a nők jelenleg végtelen számú férfi opcióval szinte, de ha jót akarsz magadnak, változtass a negatív hozzáállásodon, azt tanácsolom. Az ilyet engedd el, és lépj tovább hamar. It was not meant to be.
13-as: Nem gondolod, hogy az esetleges negatív hozzáállás már pont az ilyen esetekből fakad? Ok-okozati összefüggésről biztosan hallottál már.
Teljesen indokolatlan ilyenekkel jönni, hogy férfi agresszió, mert látta a randin, hogy milyen vagyok. Másrészt azt sem tudom hol lakik, és nem is a közelben.
Az meg, amit te is írsz, hogy nem futja rá időből leírni azt, hogy sorry nem szeretnék folytatást, ez a világ legnagyobb hülyesége. Konkréten nincs olyan ember, akinek ne lenne kemény 1 perce ezt lepötyögni a telefonjával, ami manapság már amúgy is szinte mindenkinek egész nap a kezében van. Még a WC-n is... Nem kell hülyének nézni a másikat ilyen szövegekkel, hogy nem volt időm.
Hogy kétségbeesett lennék? Nem feltétlenül ez rá a legjobb szó, inkább csalódott. Lehet, hogy neki van 100 másik, de nekem jó ha egy évben 2-3 randi összejön, csak hát az empátia hiányában ezt ez a hölgyemény nyilvánvalóan magasról lesz...ta, és nem tisztelt meg azzal, hogy normálisan elutasít. Kiignorál... Gyerekes és egyben gusztustalan viselkedés
Ember, 1 randi alapján hogyan ítélhetné meg azt, hogy majd te hogy reagálsz az elutasításra??? Nem hiszem el, és csodálkozol, hogy nincs nőd!!!
N
14: Nyilván, de ez lényegtelen. Neked kell feldolgozni. Jelenleg a keserűség érződik belőled, tudod? És ez vonzalomgyilkos.
Igen szar a társkeresés, de ettől csak rosszabb lesz. Ezért tanácsoltam hogy engedd el, lépj tovább.
Egyáltalán nem indokolatlan. Ez evolúciós biológia.
Tök mindegy, hogy látja milyen vagy, nem erről van szó, ezek tudatalatti ösztönök. A nő szemszögéből nézve bárki hirtelen agresszívvá válhat elutasítást követően. Ezért mondtam, hogy még nem ismered eléggé a nőket. Majd megtanulod idővel. Hallgass a tapasztaltabb férfiakra.
Nem erről van szó. Nem akarom leírni, hogy sorry nem szeretnék folytatást, mert ez nem feltétlenül igaz, ezért nem is lenne hiteles érzés ezt írni! Túl fekete-fehéren gondolkodsz. Ahogy mondtam, itt prioritásokról van szó.
Egyszerűen érezni kell ezeket a jeleket - vagy azok hiányát - férfinek és nőnek is, és nem túl komolyan venni, hanem elkönyvelni, továbblépni.
És most nem arról beszélek hogy pszichopata módon ghostolás - és nyilván nem védem az etikátlan megmozdulásokat, csak ha panaszkodunk annak semmi értelme - hanem inkább egy kapcsolódás kihűlése, érdeklődés hiánya.
Pont erről beszélek. Nehezen hozol össze randit, ezért abba a kevésbe is próbálsz kapaszkodni, mikor nem kellene. Igen, aki 2 hétig reménykedik, az kétségbeesett. Mert ott nyilvánvaló hogy nem érdekled eléggé.
Ahogy írtam, igen szar, hogy jelenleg egyoldalú a társkeresés, DE, vagy alkalmazkodsz ehhez, vagy panaszkodsz, ami nem vonzó.
Inkább fejleszd magad minden téren, hogy ne csak évi 2-3 randi legyen. És válassz a szinteden - magad mondtad, hogy sokkal jobb nő volt, mint te férfiben - akkor mégis mit vártál?
F 38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!