Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kocsival ismerkedni mennyire...

Kocsival ismerkedni mennyire bunkóság?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy villogjak a kocsimmal.

Csak sokszor szoktam latni csinos lanyokat az utcan setalni, vagy buszmegalloban.

Mennyire lenne gáz, ha megállnék megkérdezném tőle, hogy elvihetem-e?

2021. aug. 1. 16:45
1 2
 1/14 anonim válasza:
Elég gáz lenne.
2021. aug. 1. 16:46
 2/14 anonim válasza:
Nem túl bizalom gerjesztő szóval ezt az ötletet hanyagold.Nem tudom ki szállna be egy vadidegen pasi mellé nyugodt lélekkel a mai világban
2021. aug. 1. 16:49
 3/14 anonim válasza:
Nem gáz, csak meg kell adni a módját. Egy fehér amerikai furgon, állszakáll, állbajusz, szúnyoghálós baseball sapka, kamionos napszemüveg és biztos a siker egy ilyen bizalomgerjesztő megjelenéssel.
2021. aug. 1. 16:53
 4/14 anonim válasza:
Inkább lánnyal ismerkedj, ne egy kocsival..
2021. aug. 1. 17:00
 5/14 anonim válasza:

Hogyha sétálnak, akkor sétálni akarnak A-ból B-be, hogyha buszmegállóban állnak, akkor busszal akarnak utazni. Eléggé ijesztő lehet nekik, ha egy random ember el akarná vinni őket egy autóval...

Parkolj le, szállj ki az autóból, ha ismerkedni akarsz.

2021. aug. 1. 17:05
 6/14 anonim válasza:
Ha azt akarod sugallni -sugallni, ordítani- hogy el akarod rabolni őket majd eladni a szerveiket akkor nyugodtan. Minden normális ember agyába bele van vésve hogy idegen autójába NEM ülünk be.
2021. aug. 1. 17:06
 7/14 anonim válasza:
Butters, sose szállj be idegenek kocsijába... Kivéve ha limuzin!
2021. aug. 1. 17:14
 8/14 anonim válasza:
Miss phicsák se fognak neked beszállni
2021. aug. 1. 17:33
 9/14 anonim válasza:
Ha nagyon drága, különleges autód van, akkor talán, meg hogy mennyire vagy szimpatikus, és megnyerő. De a többség tényleg nemet mondana.
2021. aug. 1. 17:42
 10/14 anonim válasza:
Nem vagyok hülye, az életben nem szállnék be egy olyannak a kocsijába, aki csak úgy leszólít az utcán ismeretlenül, hogy szálljak be hozzá. Középiskolás koromban néha szerettem gyalog hazamenni a suliból, és egyszer olyan 17 éves korom körül volt olyan, hogy leszólított egy ilyen huszonéves körüli arc egy kocsiból, hogy szálljak be és hazavisz, de nemet mondtam. Ez ilyen délután 3 és 4 között volt, fényes nappal. Mivel kb. 1-2 percen át folyamatosan követett lehúzott ablakkal az út mentén és próbált megfűzni, ezért inkább a következő buszmegállónál felszálltam a buszra, és út közben fel is hívtam apámat, hogy jöjjön ki a elém a megállóba otthon arra az esetre, ha a csávó a buszomat is követné. Azután soha többet nem láttam az illetőt, de azóta is néha elgondolkodom, hogy mit csinált volna velem, ha beszállok a kocsijába, és csupa rossz opció jut eszembe. Szóval normális ember nem imponálónak, hanem inkább parának tartaná, ha egy idegen leszólítaná kocsival.
2021. aug. 1. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!