Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavar, ha egy 24 éves férfi nem dolgozik, csak bejár egyetemre levelezőn hétvégente?
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 08:21
1/11 anonim válasza:
Költségei vannak egy kapcsolatnak, az egyetemről nem is beszélve. Ha van megtakarításod és nem érdekel hogy az fogy, akkor egy darabig el lehet lenni.
Ha nincs pénzed és egy vonat- vagy mozijegyet nem tudsz megvenni, vagy hogy beüljetek enni valamit néha/főzzetek, akkor az már nem igazán fog működni.
2/11 anonim válasza:
Engem nem. De nem is ebben a korosztályban nézelődök.
3/11 anonim válasza:
Attól függ mit csinál a szabadidejében és milyen életszínvonalat tud munka nélkül fenntartani. Van hitele?
4/11 anonim válasza:
Osztán mibűűl?:D
Na de na, a kérdés tényleg ez: hogy él meg?
Meg minek csinálja levelezőn, ha ráérne nappalin is cisnálni?
5/11 anonim válasza:
Igen. Én nappali mellett dolgoztam és 4,8-as átlagom volt. Baráti társaságomból többen levelező mellett főállásban dolgoztak. Aki levelező mellett nem dolgozik az nekem láblógató. Én elhiszem, hogy van akinek anyu meg apu fizeti az életét, de nem is ez a lényeg, én nem tudnék olyan emberrel lenni, a hét nagy részében konkrétan semmit nem csinál, csak lógatja . Nekem ez teljesen a lustaságot szimbolizálja. A jelleme miatt nem járnék vele.
6/11 Noren1989 válasza:
Nekem.speciel mindegy, de egy ilyen típusú naplopó haverom sincsen.
7/11 anonim válasza:
Először meghallgatnám, hogy miért nem dolgozik, mit csinál így a szabadidejében. El tudok képzelni olyan szituációt, ami teljesen oké lenne. De ha arról van szó, hogy a szülei tartják el, hogy ő tudjon bulizni meg pihengetni, akkor zavarna. Persze csak akkor, ha ismerkednénk vagy ilyesmi, ha egy csak ismerős, akihez semmi közöm, akkor nem érdekelne hogy éli az életét.
8/11 anonim válasza:
5. Szivacs agy.. te jo felfogo kepesseget mas meg penzes csaladot kap az elettol win - win.
9/11 anonim válasza:
Nem, nem zavar. Attól még lehet sokkal kedvesebb, mint egy karrierista munkamániás. Egyébként meg nem tudhatod milyen mentális vagy fizikai gondjai vannak, ami miatt nem dolgozik.
10/11 anonim válasza:
Ha meg tud élni egyedül, akkor miért kellene zavarni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!