Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi aktív udvarlótok van? Hány férfi áll ugrásra készen hogy kapcsolatba lépjen veletek?
Hány évesek vagytok?
F/32
Jelenleg 1. De csak mert veteg lettem első randi előtt és várunk hogy rensbejöjjek.
De amúgy nulla. Ha valakit megismerek, randizunk es folytatjuk vagy sem. Az tévhit hogy a pasik sorban állnak a nőknek.
Pesig sem igénytelen sem kövér nem vagyok. Higyjétek el hogy a párkeresés pont ugyanolyan kihívás a nőknek mint a férfiaknak.
25N
#1 szerintem lehet, hogy a sz@r helyesírási mód is közrejátszott 🤪 higgyétek el pls!
32nyelvtannázi
Amikor pasik között dolgoztam rengeteg volt. Nem tudom pontosan. 20 biztosan boldog lett volna ha a barátnője vagy élettársa vagyok. Most 1 db női munkatársam van. Most is megfordulnak utánam mindenhol. Hiába vagyok a férjemmel és a gyerekemmel.
Mivel nincs önbizalmam ezért ezt észre sem vettem magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!