Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemény. Várjak rá? De ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény. Várjak rá? De ha nem nemtudom mi legyen. :/

Figyelt kérdés

2 Hete szakítottam barátnőmmel..

NAgyon rosz.. minden nap fáj .:/

Ugytörtént. NYáron minden jóvolt. Boldogak voltunk

találkozgattunk. De most jött az iskola és nem tudtuk megoldani sehogyse a találkozást..

Én Voltam az..

Én vetettem fel azt hogy.. Szakítsunk mert nemakarom hogy miattam legyen szomorú mikor nem találkozunk :/

És tényleg a végén már cask arrol ment hogy, hogy lehet mit csináll.. jólvan?!

Én felvetettem hosszas beszélgetés után belement (nem akarta hogy nekem is olyan rosz legyen... és igen nagyon az volt! :/ )

Szakítottunk. Nemtudok másra gondolni. 20 percenként sírógörcs kerülget. Nagyon rosz nélküle.. :(

Minden héten 3 szor találkozunk a vonaton hazafele megbeszéltük hogy csak barátok és tartjuk a távolságot.

Sajnos ez nem megy mindíg. (sokan vannak és egymáshoz nagyon közel kerülünk...) nekem, és neki sincs anyi erőnk hogy ne nézzek rá ugy. :/

Megmondtam hogy Tekintse ezt az egészet egy szünetnek ami bizonytalan ideig tart.

De ahogy vége van (valami oknál fogva meegoldodik a találkozés kérdés)azt mondtam én lépek az ügy érdekében!!

Én NAgyon Szeretem (ezt nem szabadna írnom :/ )

De végülis megoldódik a gond.

Mivan ha ő már nem szeret?

Mi van ha már nemakarja?

Akkor csak koppanok egyet :/

Megéri esetleg majd megint belevágni?

MIt tegyek?

2010. okt. 18. 17:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen,kérdezd meg tőle! Mondd el neki az érzéseidet és azt,hogy nagyon szeretnéd ezt a kapcsolatot folytatni,mindent mondj el neki,amit itt leírtál! Föl a fejjel,legyél határozott! Sok sikert és majd írjál,hogy mi lett,OK? Szép napot.
2010. okt. 19. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!