Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ismerkedési fázisban a pasi nem javasolja, hogy a Tinder helyett máshol beszélgessünk párja van?
Találkoztunk már egyszer, de azóta sem ajánlotta fel, hogy máshol beszéljünk, mondta , hogy ismerkedjünk és meglátjuk mi lesz a dologból. Én felhoztam, hogy egy telefonszámot azért elkérhetne,hogy ne Tinderen beszélgessünk.
Erre felháborodva mondta, hogy amúgy is ki akarta már törölni a Tindert. De nem történt változás.. Azt mondta az ex-párjával barátok maradtak(5 éves kapcsolat), a lány oldalán vannak fent közös képek még, a szakítás 3 hónapja történt elvileg(rendszeresen használja és posztol a csaj). Ez ennyire hülyének néz?
"Erre felháborodva mondta, hogy amúgy is ki akarta már törölni a Tindert."
:DDDDDD
Ja igen na persze, én is már nagyon ki akartam törölni, nyomtam is volna a törlés gombra, amikor hopp, hát nem beléd botlottam? :D Ja, oké, gondoltam, hát ha már match akkor egy numerának jó leszel, aztán megint "elfelejtem" kitörölni a tindert, mert egy telószámot sincs tököm elkérni.
Ja, és egy főnyeremény vagyok, mondtam már? :)
21F
🤌 te vagy az 1 a sok közül
Fordítok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!