Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érez irántam valamit, vagy csak amolyan "éppen hogy" lehetek neki?
Szitu:
Pár hete randizom egy lánnyal. Nekem ő iszonyat bejön, igaz picit félénk. Semmi gond, haladunk úgy ahogy mindkettőnknek kellemes. Sokat beszélgetünk, csinálunk közös programokat, stb. Egyik este ültünk a város felett, és megcsókoltam. Zavarja jött, elpirult, de átölelt, visszacsókolt. Láttam rajta milyen boldog, szinte repült mellettem utána. Azóta viszont valami mintha nem lenne rendben. Azt mondja jól érezte magát, szeretne is találkozni, de olyan nagyon nem érzem hogy keresi az alkalmat. Beszéltünk erről, azt mondja furcsa neki, hogy ismerkedés alatt így halad egy ismerkedés. Ezt én felhívásnak érzem, hogy komoly legyen a kapcsolat, és irány tovább. Mégis, van egy fura érzésem. Én vajon nem okozom neki azt az érzést mint Ő nekem? Vagy csalódott valamiben csak nem szeretne megbántani? Milyen egyéb magyarázatai lehetnek ennek? Kicsit elbizonytalanodtam, hogy nem kellene-e esetleg visszalépnem.
Szerintem nem úgy haladtok, ahogy mindkettőtöknek kellemes, hanem neki gyors ez a tempó. "furcsa neki, hogy ismerkedés alatt így halad egy ismerkedés".
Valószínűleg ő inkább arra vágyna, hogy vegyél vissza, legyen hosszabb az udvarlási fázis. Ha egy csóktól már zavarba jött, akkor az azt jelenti, hogy számára még korai volt. Nőként ha jó időben jön a csók, amikor már várod, akkor semmi irulgatás-pirulgatás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!