Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet felismerni a zsugori pasit ?
Figyelt kérdés
Jó menő dr az úriember...most lesz az első randink a napokban csak nekem itt ott néha kicsit furcsa hozzá állása van már most.
Kb ez a kávéra nem igazán akar el hívni, olyan programokat talál ki, ahol nem kell fizetni. Nem arról a 300-as kaverol van szó, csak kicsit furcsa.n33
2023. okt. 2. 12:54
21/31 anonim válasza:
Lehet van heti 3-4 randija, az alkalmanként kb. 1500-2000 Ft., az havonta kb. 26500 Ft., lehet nem zsugori, csak megfontolt! 😁
22/31 A kérdező kommentje:
Én is megfontolt leszek....nem megyek el ;)
2023. okt. 2. 18:19
23/31 anonim válasza:
Szerintem ez egy picit túl van tolva. Első randi lenne, de nagyon úgy érződik az írásodból, hogy nem is akarsz vele találkozni. Akkor minek mész el vele?
24/31 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok zsugori tuti e téren, de első randira tökéletes, jó időben, séta a parkban!
25/31 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek páran....
Mikor te ,nő létemre.meg.kerdezed,hogy nem e iszunk egy kávét valahol ,a nem ...oké
2023. okt. 2. 18:58
26/31 anonim válasza:
Nem biztos, hogy zsugori de, csak le akar varrni, viszont nem érsz a szemében egy kávét sem.
27/31 A kérdező kommentje:
Nekem semmi kedvem este hidegben kint setikalni a parkban....azért ennyit el döntsétek szerintem
2023. okt. 3. 07:46
28/31 anonim válasza:
Szerintem egy séta tökéletes első randis program, ha jó idő van, és nincs éppen rommá törve a sarkam, meg úgy vagyok öltözve...de vele nem mennék sehova. Nem a séta miatt, hanem mert feldobtad a kávézást, és ilyen bunkó módon rázta le a programot. Láthatóan véletlenül se akart annak esélyt adni, hogy lehúzd esetleg egy sz..os kávé árával (függetlenül attól, hogy esetleg fizetted is volna a fogyasztásod):S Szánalmas...
29/31 anonim válasza:
Akkor írd azt neki, hogy te ott várod a kávézóban. Ha találkozni akar meg sétálni, oda jöjjön.
30/31 anonim válasza:
Én ezzel a palival a legközelebbi sarokig sem mennék el, úgy gyökér, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!