Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet felismerni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet felismerni a zsugori pasit ?

Figyelt kérdés

Jó menő dr az úriember...most lesz az első randink a napokban csak nekem itt ott néha kicsit furcsa hozzá állása van már most.

Kb ez a kávéra nem igazán akar el hívni, olyan programokat talál ki, ahol nem kell fizetni. Nem arról a 300-as kaverol van szó, csak kicsit furcsa.n33

2023. okt. 2. 12:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Lehet van heti 3-4 randija, az alkalmanként kb. 1500-2000 Ft., az havonta kb. 26500 Ft., lehet nem zsugori, csak megfontolt! 😁
2023. okt. 2. 17:59
 22/31 A kérdező kommentje:
Én is megfontolt leszek....nem megyek el ;)
2023. okt. 2. 18:19
 23/31 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez egy picit túl van tolva. Első randi lenne, de nagyon úgy érződik az írásodból, hogy nem is akarsz vele találkozni. Akkor minek mész el vele?
2023. okt. 2. 18:20
 24/31 anonim ***** válasza:
20%
Én egyáltalán nem vagyok zsugori tuti e téren, de első randira tökéletes, jó időben, séta a parkban!
2023. okt. 2. 18:23
 25/31 A kérdező kommentje:

Látom nem értitek páran....

Mikor te ,nő létemre.meg.kerdezed,hogy nem e iszunk egy kávét valahol ,a nem ...oké

2023. okt. 2. 18:58
 26/31 anonim ***** válasza:
62%
Nem biztos, hogy zsugori de, csak le akar varrni, viszont nem érsz a szemében egy kávét sem.
2023. okt. 2. 19:01
 27/31 A kérdező kommentje:
Nekem semmi kedvem este hidegben kint setikalni a parkban....azért ennyit el döntsétek szerintem
2023. okt. 3. 07:46
 28/31 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem egy séta tökéletes első randis program, ha jó idő van, és nincs éppen rommá törve a sarkam, meg úgy vagyok öltözve...de vele nem mennék sehova. Nem a séta miatt, hanem mert feldobtad a kávézást, és ilyen bunkó módon rázta le a programot. Láthatóan véletlenül se akart annak esélyt adni, hogy lehúzd esetleg egy sz..os kávé árával (függetlenül attól, hogy esetleg fizetted is volna a fogyasztásod):S Szánalmas...
2023. okt. 3. 12:25
 29/31 anonim ***** válasza:
Akkor írd azt neki, hogy te ott várod a kávézóban. Ha találkozni akar meg sétálni, oda jöjjön.
2023. okt. 3. 21:49
 30/31 anonim ***** válasza:
70%
Én ezzel a palival a legközelebbi sarokig sem mennék el, úgy gyökér, ahogy van.
2023. okt. 5. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!