Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet felismerni a zsugori pasit ?
Jó menő dr az úriember...most lesz az első randink a napokban csak nekem itt ott néha kicsit furcsa hozzá állása van már most.
Kb ez a kávéra nem igazán akar el hívni, olyan programokat talál ki, ahol nem kell fizetni. Nem arról a 300-as kaverol van szó, csak kicsit furcsa.n33
Nem biztos, hogy zsugori, lehet csak figyelmes! 🤣
...
Nem úr, aki nem herdál!
Egyertelmu ,arra úgyis nem lenne a valasz ,akár fejre is állhat.
Csak volt olyan pasim ,akinek az uj iphonra volt pénze, de az h hozzon egy kg kenyeret vagy el mentünk bevasarolni mindig én fizettem.nem szeretném megismerltelni !!
4.
Nem akar Téged kellemetlen helyzetbe hozni, azért figyelmes, pl. Ő nem jár csak drágább kávézóba, ha feles, Neked íze, mert sejti nem teheted meg, ha Ő fizet mindent, akkor Neked kellemetlen, hogy egy latte-ért kell dugnod, bla-bla, ez a mai anyagias hülye világ, érted?, figyelmes...
Ha most lesz az első randitok, akkor honnan veszed ezt : "Kb ez a kávéra nem igazán akar el hívni, olyan programokat talál ki, ahol nem kell fizetni."?
Ismerkedni akarsz, akkor nem az a legjobb program, amikor beszélgetni lehet? Engem pl. evés közben veszélyezne, hogy beszélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!