Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már most nem túl bizalom gerjesztő?
Figyelt kérdés
Ma lett volna az első talalka -randink ,viszont nagyon megfaztam reggelre ,egész nap csak fekszek szinte.Nem hiszi el ,meg mondjam azt h nemxakarok találkozni stb...rendben mondom ha ezt akarod hallani ,le írtam amit ő gondol ,de utána bigyesztettem h jó, hogy ezt be meséli magának és magyarázkodni nem fogok !!!azóta vagy kötözködni vagy nem is reagal....hát nem tudom .37 éves fertol nem ezt vártam. N322023. szept. 30. 16:21
1/9 anonim válasza:
Önbizalomhiányos kisfiú. Hagyd!
2/9 anonim válasza:
Hát rossz ómen hogy logikatlan hülye buta.:(
3/9 anonim válasza:
Ennek így kellett lennie:D
Viccet félretéve tényleg azt gondolom, hogy jól jártál, mert hamar kiderült, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Nem normális az ilyen.
Jobbulást!:)
4/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, ebből nem lenne egészséges kapcsolat amúgy sem. :)
6/9 anonim válasza:
Egyikőtök sem alkalmas erre. Nála a leírt viselkedés, nálad pedig a kritikán aluli íráskép árulkodik erről (mindezt 32 évesen).
7/9 anonim válasza:
#6 de akkor mégis összeillenek, nem?
8/9 anonim válasza:
Nehezen bízik meg a másikban, ennyi. Jövőre nézve nem túl bizalomgerjesztő, mint ahogy írtad. Ne foglalkozz vele tovább.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Be igazolódott! :)
2023. okt. 9. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!