Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jó pasik csak a jó csajoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasik csak a jó csajoknak udvarolnak?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy olyan lányoknak nem udvarolnak akik nem néznek ki jól.

Jó most a szépség relatív de ami szép az szép.

Tehát tegyük fel ha egy jóképű fiú nagyon udvarol egy csajnak akkor az a csaj nagyon jól nézhet ki?

2023. szept. 29. 12:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%
Kinek mi a jó? Nem, mindenkinek más az ízlése.Egy jó pasinak,( akire mondjuk 10-an azt mondják jó pasi) lehet az a nő jön be, akiről 10-ből 2-en mondják, hogy jó csaj.Ez olyan, valaki imádja a spenótot van aki utálja.
2023. szept. 29. 12:55
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
hervasztó válaszom: attól hogy megfektet egy jópasi még ne mard el végleg magad mellől a Kovács II Gézákat. Sok nő ebbe fut bele hogy a többszáz numerás menőcsávók egyik strigulájaként mind azt hiszik top csajok és a velük egy kategóriájú srácokat levegőnek nézik, mígnem észhez kapnak hogy a ráncok gyarapodnak jegygyűrű meg sehol
2023. szept. 29. 12:56
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

A.: Nem feltétlen, valóban számít az, hogy van-e a nőben "VALAMI", ami megfog. Vagy, hogy mennyire pénzes az apja.

B.: A 3. nem tudom miért lett lepontozva, pedig igaza van! Itt pl. rá is írták már, hogy "bottal se..." kategória, pedig NAGYON fullos, 10/100-as nő. [link]

2023. szept. 29. 13:01
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
12-es lényegretörő és velős összefoglalót adott korunk társkeresésének egyik fontos problematikájáról.
2023. szept. 29. 13:04
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Hát figyelj, nem így lenne logikus? Most minek udvaroljak egy 5/10-esnek ha én 10/10-es vagyok? (bárcsak)
2023. szept. 29. 13:08
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
12, az igaz amit irsz, de szerintem itt nem arra gondol a kerdezo, hogy a jolasi csak megfektette hanem, hogy konkretan udvarol neki. Azert ott van kulonbseg. Megfektetni valoban nem tul jokat is megfektetnek siman. De udvarolni, baratnonek mar jo not fognak keresni.
2023. szept. 29. 13:13
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
2023. szept. 29. 13:13
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyaltalan nem ilyen szubjektiv a szepseg mint sokan irjak. Az oke, hogy egy 10/10es nore mondja majd azt 100bol 2, hogy nem szep es egy 1/10-re mondja majd 10000-bol 1, hogy neki jo. De attol meg nem lesz szubjektiv, mert aki szep azt altlaaban mindenki annak latja es aki csunya azt meg annak latjak.

Szerintem udvarolni azaz nem csak megfektetni valoban szinten szep not fog keresni a ferfi.

2023. szept. 29. 13:15
 19/27 anonim ***** válasza:
64%

Ezekben a számokban én mindig elveszek, nem igazán tudom behatárolni, mit jelent a 10/akárhány.

Aki bejön, annak udvarlok. Ti máshogy vagytok ezzel?

Nem kell ezt ennyire túlagyalni, srácok :D

2023. szept. 29. 13:17
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

#13: Hát ez messze van a 10/100-tól, mivel nem tudod mennyi a smink, igaziak-e a mellek, pózol is egy kicsit, vékonynak is tűnik a mostanság felkapott sportosabb női ideálhoz képest, szoli is nagyon megy ráadásul.

Tök mindegy hogy néz ki a képeken, ha amúgy a valóságban max egy 7-8/10 az még nem fullos nő kategória, legalábbis nálam.

Kérdező az állatvilágban is van olyan, hogy az alfa hím aki megtermékenyíti a nőstényeket, így az embereknél is megvan ugyanez férfiban is, meg amúgy nőben is. Mi számít nálad jó pasinak, meg jó csajnak? Honnan kezdődik?

Amennyiben 10/10 vagy és nagyon gyakran cserélgeted a partnereidet mert megtehetem alapon, nem biztos, hogy mindig lesz olyan aki egy szinten van veled. Valakinek ez csak egy strigula, semmi több, mert sportot űz belőle. Ilyenkor meg elég lesz a szinteden aluli is, amennyiben bejön.

2023. szept. 29. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!