Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Elméleti kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Elméleti kérdés, de melyik esetben maradnál/nem maradnál?

Figyelt kérdés

Na a kérdés, hogy a 3 közül melyik esetben maradnál és melyik esetben mennél haza de azonnal...és talán végleg?

Első "ottalvós" randi a pasi lakásán.

Megvan a vacsi, zene, bor, gyertya, merevedés.

Bementek a hálószobába, és amikor felkapcsolja a villanyt...ezt látod:

A.: [link]

B.: [link]

C.: [link]

D.: [link]

2023. szept. 27. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is ez 4 eset, nem 3

De hűha, hát egyedül a C elfogadható amennyiben a lakás teljesen új.

Az A-n az az ágy gyönyörű, de a trófeák, az élvezetből gyilkolás bizonyítékai, az ilyet ki nem állhatom.

A D még alkalminak jó lenne, de csak ha azt a kamerát eltünteti, vagy elfordítja. És kb dupla gumit húz, mert nem akarom tudni miket művel ott...

2023. szept. 27. 11:47
 12/19 A kérdező kommentje:

10. Trollkodsz, vagy ennyire buta vagy???

MINDEGY hányadik, 1. - 21. - 39. - ... de ez az első amikor maradsz éjszakára.

2023. szept. 27. 11:53
 13/19 A kérdező kommentje:
11. Igen, 4 nem 3, jogos, csak itt közben rendelés van.
2023. szept. 27. 11:54
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
#13 akkor megy a drukk, remélem hamar bejutsz és rendesen beállítják a gyógyszereidet ;)
2023. szept. 27. 12:24
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

Jézusom mindegyik full offos :D

Vadászat: elítélem és félelmetesnk tartom ezeket a kitömött vagy milyen állatokat.

Anime: gyász :D

Nincs rendes ágy: ennyire ne legyen már valaki csóró.

Kamera: persze majd hagyom hogy felvegye a szexet, ki menne ebbe bele elsőre? :D

2023. szept. 27. 14:05
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

Egyrészt mire én ide eljutok, addig már nem csak hogy ismerem, hanem együtt vagyok a másikkal és ezek a dolgok rég kiderültek.

Az 1. engem nem zavar, sógorom és az unokaöcséim is vadásznak. Aludtam már trófeák közt.

A 2-vel valószínűleg kapcsolatig sem jutnék el. Nem az én világom az anime. Ha még normális, akkor amúgy nem zavar, de ebben azért kép alapján van egy kis betegesség.

A 3. nem zavar. Mint írtam, ha már idáig eljutottunk, akkor bőven ismerjük egymást annyira, hogy egyszerűen csak lakásfelújításban van vagy csak szeret így aludni. Ismerek olyat, akinek lenne pénze ágyra, de csak a földön tud jól aludni.

A 4. zavar, ott azonnal menekülnék, mert nyilván beteges vagy átverés.

2023. szept. 27. 15:00
 17/19 anonim ***** válasza:
A,B,C,D
2023. szept. 27. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább egy E kéne: [link]

A C amúgy nem gáz, én is földre tett matracon szeretek aludni. A szoba üressége már inkább fura, de ha épp költözés miatt ilyen, akkor az se gáz.

A B esetében talán még látnék benne fantáziát, mert én is nagy animés voltam, viszont nem rajongok azért, ha valakinek a görögdinnyényi mellű, visongató anime csajok a normája.

2023. szept. 27. 22:30
 19/19 anonim ***** válasza:

1. Nem maradnék, fúj.

2. Nem maradnék, lúzer.

3. Elsőre azt hinném mostanában költözött be és még nem vett bútorokat. Szexben nem lenne akadály, de ha valami furi szektás dolog miatt hiányoznának bútorai akkor mélyebb kapcsolatot nem akarnék. Ha csak ilyen minden mindegy típus lenne akinek kb lustaságból ilyen a szobája, az nálam beleférne.

4. Amilyen jó megfigyelő vagyok szerintem észre sem venném a kamerát. Ha észrevenném sem feltételezném hogy be van kapcsolva. Ha be lenne kapcsolva sem lenne akadály szexre ha amúgy jó pasiról van szó, de arccal nem fordulnék arra, további kapcsolatot pedig nem akarnék.

2023. szept. 27. 23:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!