Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert inditanak be ezek a lanyok sokkal jobban?
Figyelt kérdés
37 eves vagyok, de 27-nek sem nezek ki. Ha a korosztalyomra keresek ra a tarskereson, altalaban mar mind ki van egve sajnos kis kivetellel. Ha a 10 evvel fiatalabbakra, akkor sokkal jobb a felhozatal. Viszont legutobb egy olyan korombeli csajjal talalkoztam, aki kinezhetett vagy 25-nek, es egyszeruen elvarazsolt. Lehet pont ilyen lanyokra kellene akkor fokuszalnom?2023. szept. 26. 17:00
2/8 anonim válasza:
Pedig mar mondani akartam, hogy irjal
3/8 anonim válasza:
Ha passzoltok, próbáld meg.
És sajnos igen, a 30 feletti korosztály jelenleg elég kiégett nők terén. Sőt, férfiak terén is egyre rosszabb a helyzet.
Dehát, ha kiakarták magukat élni... Az ezzel jár.
5/8 anonim válasza:
Miből látszik valakiből ránézésre, hogy ki van égve?
6/8 anonim válasza:
Egyébként hogy van kiégve? Látni hogy ki van élve, vagy rossz kapcsolatai voltak?
7/8 anonim válasza:
Ha mindenen kiakadsz,nem lesz bundaban es borkesztyuben jaro nod.
8/8 anonim válasza:
errol eszembejut, amikor 10 evvel ezelott nagyapam meselt egy sztoryt, ami az o lakodalman tortent meg, hogy volt egy srac, akinek szinten volt egy baratnoje, es hogy ok ketten elmentek valahova azzal az emberrel, akivel nemreg talalkoztak, de sajnos a tobbi reszet nem ertettem, mert nagyon hangos volt a zene.
bocs, de a kerdesednek kb ennyi ertelme volt.
ha tetszik a csaj, irj ra. ha nem, keress masikat. end of story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!