Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy indítanál Tinderen, ha semmit nem tudsz a csajról, csak 2 képe van kinn?
Figyelt kérdés
Dicsérjem meg a szemeit, és megkérdezzem meg mit érdemes tudni róla? :D2018. jún. 26. 11:14
1/6 anonim válasza:
Küldenék neki egy képet arról a testrészemről, amire a legbüszkébb vagyok.
2/6 anonim válasza:
Sztem is küldd el neki a farkadat. Tuti siker.
3/6 anonim válasza:
Így illik kezdeni, szerintem : "Szia!"
Aki ezzel nem tud mit kezdeni, az menjen a sunyiba, mert sajnos nem egy van ilyen.
4/6 anonim válasza:
Farok fotó, vagy kérdezd meg mekkora a melle, szeret-e sz.pni... stb. Kb minden 2. pasi ilyeneket ír, biztos van olyan csaj, akinek bejön ez.
5/6 anonim válasza:
Te hány éves vagy, 10? Komolyan...
6/6 peca1000 válasza:
Az ilyen csaj, aki nem ír magáról semmit, az egonövelés miatt van fent.
Nyugodtan tegyél neki ajánlatot, küld el a farkadat képben stb.
Ha alfahím lennél, elég, ha csak egy sziát küldesz, rád fog màszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!