Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy nezek ki nokent?
Mindenfelet megkaptam mar az eletemben, hogy legrondabb, nezzetek milyen csunya, de rona, fuj nem, hogy lehet szomoru egy ilyen szep lany, barcsak en is ilyen szep nonek szulettem volna minden konnyebb lenne, toled mindenki el volt ajulva, xy baratomnak is csak ilyen szep baratnoi voltak mint te, nagyon szep volt az a no pont mint te, 10/10 stb..
Az eletem kulonbozo szakaszaibol vannak a megjegyzesek.. teny hogy mostanaban rengeteget foglakoztam a kulsommel, es olyan kaliberu pasik is osszejottek, hogy csak amulok meg olyanokat erdeklek akikrol soha nem gondoltam volna, hogy lenne eselyem.
Toltottem fel kepet arra az anonim oldalra ahol ertekelnek es ami ugy gondoltam nagyon gagyi az 8.0 ami meg szerintem szep az csak 7.2. Szerintetek milyen lehetek akkor? Azt ovlastam ott minden no 9 vagy 10 szoval ezalpjan megsem vagyok jo?
ez baromsag :D egy "oreg" a jo csajnak is odaszol, mert tudja, hogy ugyis csak a szaja nagy, nem fog komolyan kikezdeni veled.
raadaszul egy idosebb pasinak mar van annyi egzisztenciaja es elettapasztalata altalaban, hogy barmelyik puncs.hu-s csajt megkaphatna, ha ilyenre fajna a foga.
szerintem a szepseg relativ kedves kerdezo. ha ennyi pozitiv visszajelzest kapsz es olyan pasikat is megkapsz, akirol csak almodtal, akkor ez egy eleg stabil visszajelzese annak, hogy valoszinuleg szep vagy.
de ne feledd: a szepseg belulrol fakad! ha rossz a termeszeted, undok hisztis p.csa vagy, lehetsz barmennyire szep, elobb utobb dobni fognak es te is boldogtalan leszel.
ha pedig mosolyogsz, kedves vagy az emberekkel, akkor lehetsz "ronda" is, akkor is megtalalod a hozzad illot.
szoval mosolyogj es maris szebb lany lettel :D
en nem aggodnek ezen nagyon a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!