Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy nezek ki nokent?
Mindenfelet megkaptam mar az eletemben, hogy legrondabb, nezzetek milyen csunya, de rona, fuj nem, hogy lehet szomoru egy ilyen szep lany, barcsak en is ilyen szep nonek szulettem volna minden konnyebb lenne, toled mindenki el volt ajulva, xy baratomnak is csak ilyen szep baratnoi voltak mint te, nagyon szep volt az a no pont mint te, 10/10 stb..
Az eletem kulonbozo szakaszaibol vannak a megjegyzesek.. teny hogy mostanaban rengeteget foglakoztam a kulsommel, es olyan kaliberu pasik is osszejottek, hogy csak amulok meg olyanokat erdeklek akikrol soha nem gondoltam volna, hogy lenne eselyem.
Toltottem fel kepet arra az anonim oldalra ahol ertekelnek es ami ugy gondoltam nagyon gagyi az 8.0 ami meg szerintem szep az csak 7.2. Szerintetek milyen lehetek akkor? Azt ovlastam ott minden no 9 vagy 10 szoval ezalpjan megsem vagyok jo?
Nézz tükörbe...
Egyébként nőknél szépség, testalkat fontos persze hosszútávon de ismerkedéskor első látásra a leginkább mérvadó az igényes öltözködés és a smink, haj, stb állapota.
Erre már én is gondoltam, hogy milyennek láthatnak az emberek. Olyan, mintha minden tükörben máshogy néznék ki, meg a képeken is.
A kérdésre: ha van egy "jó" testalkatod, nincsenek bőrhibáid, ápolt és jól öltözött vagy, akkor tetszeni fogsz másoknak. Felesleges pontozni. Az, hogy valaki csúnyának tart, az nem jelent semmit. Palvin Barbira is szokták mondani🤔
5, amikor elmegyek valahova akkor sokszor neznek a ferfiak, bar inkabb az idosebb korosztaly.
Regebben kezdemenyeztek akar utcan is, de azok tobbnyire kulfoldiek voltak.
Ritkan osztok meg magamrol tartalmat kb evente 1x, olyankor ramir 1-2 ember.
Voltam szigeten iden es sokan megbamultak. A legextrabb bok az volt ott amikor egy babos kiabalt nekem, hogy hu ki ez a szep no?? Es odahivott magahoz es probalt “felszedni” .
De senki nem probalt csakugy felszedni… ha megyek buliba es kicsit tobbet iszom akkor mindig akad udvarlo, de jozanon ritkabb
7
Azért az öreg korosztály hajt rád, mert egy normál vagy jo kinézetű csajnál nem lenne esélye csak nálad .
9.
A jóbb kinézetűekkel nem is próbálkoznak, mert egy rondával s7zemben esélyük nincs!
Nálad lehet esélye, ezért gondoltam ronda vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!