Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, akiknek gazdag pasijuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek gazdag pasijuk van! Barátnőitek irigykednek rátok emiatt?

Figyelt kérdés

Dolgoztok a pasi mellett vagy eltart titeket?

F/32

2023. szept. 24. 22:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
10 vén osztrák öreglanyok keresnek fiatal pasikát!
2023. szept. 25. 01:40
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Szerinted könnyű a nőknek , de inkább a szép nőknek.

Nem vagyok csúnya nő, és gazdag férjem van, de ez sem azonnal jött össze…..sőt nem volt szándékos.

Randiztam olyanokkal is akik kölcsönkéregettek tőlem, megcsaltak, vagy nem tudtak meghívni egy fagyira sem. De olyan is volt akit egy évig vártam meleg vacsorával és szexszel, pedig ő nem akart elköteleződni, mert szerelmes voltam.

Akkor szerinted milyen lehetőségeik vannak a tényleg csúnya nőknek. Örülnek egy átlag alatti pasinak is.

2023. szept. 25. 06:26
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
Hat nekünk 2,5 az összbevetelunk egy honapban, ebbol 2 a ferjem erdeme, de nem erzem magam gazdagnak. Pedig nekünk is van szep csaladi hazunk, uj kocsi, nyaralo. De gazdagok nem vagyunk, es sokat dolgozunk. 31/N
2023. szept. 25. 06:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Engem mindig irigyeltek, mert nem siránkoztam állandóan, mint mások. Pedig a férjem nem volt gazdag, dőt, inkább csórónak mondhatnám.
2023. szept. 25. 08:18
 15/20 anonim ***** válasza:
*sőt
2023. szept. 25. 08:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Mi számit gazdagnak? Ketten 2-2.5 M. Ftot keresünknhavonta, és kb 30-70% aranyban oszlik meg! Az gazdagnak számit? És miert ez az előitélet? Mit csináljak, ha pont egy informatikusba szerettem bele? Most akkor dobjam ki, mert a te szemedet csípi? Kaptam már meg baratnőtől, hogy hogy tudtam gazdag pasit fogni, miközben tulsulyos vagyok, es irigykedik, hogy egy evben 2-3x elmegyunk wellneselni, + évi 1 külföld 2 hét! Pedig én sem keresek annyira rosszul, bar azert nem keresek olyan jól sem!

10

Rengeteg osztrák idős hölgy keres fiatal bikát! Előtted is ott a lehetőség! Miert nem mész?

2023. szept. 25. 09:26
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
2 millió nettó Ausztriában IT-sként semmi, már ne haragudj. Ez egy medior bér.
2023. szept. 25. 10:33
 18/20 anonim ***** válasza:
17. Ott olyan ber az mint itthon a kozmunkas kb.
2023. szept. 25. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:
35%

17 18

Az a 10esnek szólt... aki szerint a nőknek csak jó helyen kell terpeszteni, és jo vilag lesz! Ajánlottam az osztrák nagyikat!

Itthon keresünk ennyit. És itthon is kb semmi! 4-5M ft.ra már azt mondanám, hogy igen, ez valami...de ez a 2-2.5, tényleg nem szűkölködünk , de azert nem vagyunk gazdagok! Nyugati árak vannak. Megélni meg tudunk belőle, de a gazdagság nem itt kezdődik

2023. szept. 25. 11:13
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

Egy barátnőmnek volt gazdag hapsija, nemrég szakítottak. Egyetemre jártak mind a ketten, tehát igazából egyikük sem dolgozott, csak a srác gazdag családból származott és mindent alányomtak.

Nem irigyeltem a barátnőmet, a csávó egy gyökér is volt, de amúgy bottal sem piszkáltam volna meg.

2023. szept. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!