Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, akiknek gazdag pasijuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek gazdag pasijuk van! Barátnőitek irigykednek rátok emiatt?

Figyelt kérdés

Dolgoztok a pasi mellett vagy eltart titeket?

F/32

2023. szept. 24. 22:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Mi számit gazdagnak?
2023. szept. 24. 22:52
 2/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem dolgozunk, csak a legszükségesebbeket csináljuk meg, mint 3D-s szempilla, műkörmcsi, ajakdúsítás. Igen irigyködnek, de hát azért vannak, ez az ő szerepük. A közönség, a csodálók akik egy kanál vízbe megfolytanának.
2023. szept. 24. 23:00
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Barátnőmnek gazdag pasija van és nem dolgozik mellette. Nem irigylem, én a saját páromat szeretem.
2023. szept. 24. 23:00
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Engem irigyelnek. Óriási ház, elit helyen.

Havi 1 milliót keres a férjem.

Dolgozok, de mindig elküldenek ugyanis van egy problémás gyerekünk akivel nem bírnak el oviban, most már suliban. Oviból minden második héten hazahoztam mert szóltak h köhög vagy náthás, mert nehezen bírtak el vele. Suli is ilyen mindig behivatnak . Kirúgnak a mostani helyemről is. Közben rohangálok gyerekorvostól gyerekpszichológusig, nevelési tanácsadó a kövi cél.

Hiperaktív. Komolyan elgondolkodtam hogy aki hiperaktív gyereket nevel az hogyan és milyen műszakban tud dolgozni….majd keresek egy 4 órásat mert én nem akarom hogy a férjem verje a mellét hogy ő tart el. Elég volt az amikor gyesen voltam és a pofámba vágta párszor …

De a környezet ebbe nem lát bele, csak ugatnak hogy nekem könnyű. Van mit ennünk, télen nem fázunk de én boldogtalan vagyok.

2023. szept. 24. 23:38
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Kinek mi a pénzes? Nekem osztrák párom van. Van nagy családiház, jó autó...de ha albiba lenne egy pl 20 éves Skodával akk is szeretném.

Sose lesz olyan, hogy nem fokok dolgozni. Szeretem IQ a munkám és marha jól keresek.

N 31

2023. szept. 25. 00:12
 6/20 anonim ***** válasza:
is nem IQ😅
2023. szept. 25. 00:13
 7/20 anonim ***** válasza:
71%

Ui:

6 vagyok. Nem irigy senki, normális barátaim vannak..

2023. szept. 25. 00:20
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudják, mennyit keres.
2023. szept. 25. 00:51
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor gondolkozom el, hogy miért nem születtem nőnek. Csak jó helyre kell terpeszteni, és semmi gondom nem lesz az életben. Ha meg esetleg kidobnak, úgyis lesz más, mert rengeteg férfi van, aki elképesztő anyagi áldozatokat hozna, csak hogy legyen egy fix punci. De nem születtem nőnek, így marad a munka, bár senior Java fejlesztőként így sincs okom panaszra.
2023. szept. 25. 01:10
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
Ahhoz, hogy valaki elérjen egy jó egzisztenciát, egy élet munkája kell, hosszú évek kemény tanulása, önképzés, szakmai tapasztalatszerzés, spórolás, befektetések, stb. Ehhez évtizedekre van szükség a legtöbb embernek. Ezzel szemben sok fiatal kiscsajt látni, akik azon kívül, hogy átmentek az érettségin, dolgoznak egy boltban, és az instán mutogatják magukat, semmit nem tettek le az asztalra. Egyetlen random képükön több lájk van, mint pl. bárkinek a jeles diploma, akár PhD bejegyzése alatt. Mert a puszta női mivoltuk, dekoratív kinézetük többet nyom a latba, mint bárki kemény munkája. Ezért joggal gondolhatják azt, hogy ők igenis megérdemlik, hogy csak bele kelljen ülniük a készbe.
2023. szept. 25. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!