Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben?
23 eves lany vagyok, kulfoldon dolgozom Angliaban… egy es fel honapja megismerkedtem egy ferfival, aki itthon lakik. Kitettem instagramra egy storyt, valaszolt es elkezdtunk beszelni. Soha nem gondoltam h valaha is ez lesz abbol ,ha visszairok neki,es nem is akartam tole semmit. Elkezdtunk beszelni, olyan jo volt, kulonbozunk sok dologban de annyira megertjuk egymast, vannak celjai,vicces,torodik magaval..es ugyanazt varjuk el a masiktol egy parkapcsolatban.
Szoval ilyen teren eddig minden passzol. Szivesen megismernem meg ettol is jobban.
Na szoval hazajottem a csaladomhoz latogatoba egy hete, es mar egy ideje megbeszeltuk h talalkozunk holnap.
Az a baj hooogy tegnapelott o ramirt azzal,hogy o eskuvore megy oda ahol en lakok (itt magyarorszagon) es h miert ne talalkoznank par orara meg hetfo elott.
Belementem es hat csinaltunk szep dolgokat es nagyon mocskos dolgokat(😙), sajnos a szex is olyan jo volt, hogy szavakkal nem tudom korbeirni.
Meg utana beszelgettunk meg osszebujtunk,simogatott stb, es elmondta h mennyire varja h talalkozzunk hetfon (holnap).
Ma pedig nagyim hivott,hogy nagypapam korhazba kerult.. nagyim magaban lakik es keptelen vagyok magara hagyni…
Nagyon akarom ot latni de keptelen vagyok, bocsanatot kertem tole es megmondtam beki h nem tudok menni, mert nekem ez sokkal fontosabb. megkerdeztem ha visszamegyek lenne kedve eljonni hozzam egy hetvegere.. de vissza sem irt
Most nem tudom ennyire rosszul cselekedtem vaaagy csak tulsagosan varta es csalodott bennem? Nekem kell ezt helyre hoznom ugy h valamit en teszek vaagy inkabb hagyjam? Pofatlan voltam h felajanlottam h jojjon el hozzam?
Kerlek keruljetek a flegmatikus tragar valaszokkal, hisz en is most elek eloszor na😤
Szia!
Vagy azt gondolja, hogy kamu a nagypapád és hiába hívtad ki ha visszamész törlés tiltás lényegében kihasználtad. Vagy ő használt ki téged, és bár hiába hívott el a mai napra örül hogy lemondtad, mert ő is ezt tette volna.
Szerintem nem hibáztál semmiben. Érthetô és nagyon is helyes, hogy most a nagyszülôk az elsôk. Ha ezen ennyire besértôdik, akkor valószinüleg mégsem annyita jófej a srác.
Most az ô térfelén pattog a labda, neki kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!