Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Egy csúnya szakítás után sokáig nyalogattam a sebeimet, aztán összeszedtem magam és most készen állok az ismerkedésre. Megismerkedtem egy sráccal, akivel minden is klappol. Hasonló érdeklődés, figyelmes, csipkelődős, tetszünk egymásnak.. DE
lassan 27 éves, dolgozik, tanul ÉS AZ ANYJÁÉKKAL ÉL. Nem tud felmutatni a diplomáján kívül semmit, 250 körül keres (én majdnem 600at és 7 éve független vagyok), és most az msc, a kutatás és a lifelong learning a célja, úgy hogy az msc alatt max fél állásban akar dolgozni, vagy úgy sem. Borzasztoan okos, de tekintve hogy én az apajelöltet keresem ezek nem a legjobb paraméterek. Mit tegyek? Én ha egyáltalán eljutok odáig, hogy tart el minket ennyi pénzből?
Most miert nem normális az, hogy jelen társadalmi és anyagi helyzetben, úgy hogy nincs semmije, 250ből él, otthon, félrerakás nélkül.
Én 3-4 éven belül gyereket szeretnék. Megszeretem, de nulla jövőkép. Hitelből neveljünk gyereket? Itt szerintem a ti mentalitásotokkal is elég nagy baj van.
Most miert nem normális az, hogy engem zavar, hogy jelen társadalmi és anyagi helyzetben, úgy hogy nincs semmije, 250ből él, otthon, félrerakás nélkül*
Így akartam. De egyben igazatok van, nem egyfelé nézunk, nem közösek a célok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!