Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Egy csúnya szakítás után sokáig nyalogattam a sebeimet, aztán összeszedtem magam és most készen állok az ismerkedésre. Megismerkedtem egy sráccal, akivel minden is klappol. Hasonló érdeklődés, figyelmes, csipkelődős, tetszünk egymásnak.. DE
lassan 27 éves, dolgozik, tanul ÉS AZ ANYJÁÉKKAL ÉL. Nem tud felmutatni a diplomáján kívül semmit, 250 körül keres (én majdnem 600at és 7 éve független vagyok), és most az msc, a kutatás és a lifelong learning a célja, úgy hogy az msc alatt max fél állásban akar dolgozni, vagy úgy sem. Borzasztoan okos, de tekintve hogy én az apajelöltet keresem ezek nem a legjobb paraméterek. Mit tegyek? Én ha egyáltalán eljutok odáig, hogy tart el minket ennyi pénzből?
2023. júl. 2. 15:33
11/12 anonim válasza:
Nézd, egyértelmű, hogy te nem azt akarod ahol ő most tart. Most erre mit lehet mondani? Akkor keress mást. Igen, a gyerekvállaláshoz sok pénz kell. Gondolom ő nem is szeretne 3 éve belül gyereket! Hiszen ha erre tudatosan készülne, akkor kellene hogy legyenek tartalékai, ha pedig erre sem gondol, hogy lehetne rá alapozni?
12/12 anonim válasza:
Azt is nézni kell, hogy milyen diplomája lesz / van, miként kereshet majd? Ha lesz MSc, nyilván több lesz a hó végi borítékban, mert teljes időben dolgozhat, vagy találhat olyan állást, ahol jobban megfizetik. Ez a képzés 2 éves a BSc után, nem örökkévalóság. Az egyetemen tanulni kell, szerintem a 1/2 állás is szép teljesítmény ilyenkor. Bár ha 27 éves ő is, akkor mit csinált idáig? A long life learning pedig igenis követendő, aki kicsit is komolyan veszi a hivatását, főleg ha az szellemi munka! Még MSc után is. Akár egy PhD is csinálható. Még egy elgondolkoztató dolog: a repülőre mikor kell felszállni? Amikor lent van a földön! Tehát nem csak azt kell nézni, hogy most hol tart, hanem hogy hova érhet el. Ehhez támpont lehet, hogy hol tartott 3-5 éve. Lehet beszélgetni a rövid, közép és hosszútávú céljairól. Nem tudom, hogy milyen régen ismeritek egymást, de én pl. pár randi után nem feltétlen árulnám el, hogy mennyi megtakarításom van. Vagy a keresetéből kell-e hazaadnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!