Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok kiigazodni rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni rajta, most tetszem a kollégámnak vagy nem?

Figyelt kérdés

5 éve ismerem, mindig úgy láttam rajta, hogy tetszem neki. Akkor még kapcsolatban voltam tehát eltaszítottam magamtól elég erőteljesen.

A céghez került (egy pici varró gyárról van szó és ő a gépkezelő) , és barátilag kereste a társaságomat, aminek engedtem pont amikor szakítottam a párommal. Ő végig lelkileg támogatott engem, így kerültünk egymáshoz igazán közel.

Éjszakákon át beszélgettünk messengeren, mindent kitárgyaltunk. Én éreztem pici közeledést a részéről, viszont mindig hangsúlyoztam, hogy nem állok készen új kapcsolatra. Ezt jól is kezelte. Nem élt vissza soha a helyzettel. Sőt én direkt adtam neki jeleket, hogy nem érdekel (pl ösztönöztem, hohy hívja randira a kolléganőt, stb)

Azóta még közelebb kerültünk mert már egy közegbe is helyeztek minket, ebédnél főleg sokat beszélünk. De azóta átváltott a viselkedése. Egyfolytában kötekedik, beszólogat, közben mosolyog, de mégis olyan szinten beszél velem bunkón, hogy nem tudom hova tenni. Ha nem is szólok hozzá, ő akkor is kötekszik velem. És nem érdekli ha megsértődök... Mosolyog... Mint a kutyával kb, úgy beszél velem. Olyan közel álltunk egymáshoz. De ellenem fordítja hogy már annyira ismer. És semmi nem változott, egyikünknek sincs párja.

Sokszor gondoltam már rá, hogy mostantól nem állok vele szóba, csak munka témában. De akkor meg ő keres, és mikor azt hiszem minden rendben, újból átvált bunkóba. De viszont hétvégén is rám szokott írni, sokszor visz haza kocsival, még ha tudom, hogy nem is arra van dolga amerre lakom, akkor is kapuig szokott vinni.

Én gondoltam arra, hogy ez is egyfajta jele a vonzalmának, de akkor meg elég beteg módon fejezi ki. Nem tudom, hogy hogyan kezeljem, már nem is szeretek vele szóba állni, mert minden szavamba beleköt. Van amikor poénosan van amikor direkt, látom rajta hogy élvezi ha bánt. Volt már belőle sírás is.

Szerintetek mi az oka ennek a viselkedésnek? Nekem számítottak annyira azok a régi mély beszélgetések, hogy nem tudom csak úgy levegőnek nézni. De akkor meg kapom tőle ezeket az ő általa nevezett poénos pofonokat. Senki nem viselkedett még így velem. Közeledni konkrétan nem szokott. Viszont betegesen figyeli a reakcióimat a mondataira... És egész nap koslat utánam...

Én 33, ő 34 éves

2023. szept. 22. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És te ezek után szóba állsz vele? Meg haza furikáztatod magad? Te is jó nagy hülye vagy már bocs.
2023. szept. 22. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Neked is érdemes lenne meghúznod a határaidat,mert így olyan,mintha élveznéd,hogy van egy rajongód,aki amúgy nem érdekel,csak legyezgeti a hiúságodat.Az ő viselkedése meg annak szól,hogy bántja,amit csinálsz,nem kell neked,de azért mégis a közeledben tartod.
2023. szept. 22. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, mégsem kezelte jól, hogy nem akarsz tőle többet. Ilyet én is tapasztaltam, sajnos nem lett jó vége.
2023. szept. 22. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Neki meg lehetett volna már korábban annyi esze, hogy nem lesz a lelki szemetes vödröd de hát néha lemegyünk kutyába. Mindkettőtöket felpofoznám.
2023. szept. 22. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy általános pasis szokás??? Kíváncsian figyelem én is a válaszokat.
2023. szept. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!