Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor feküdjek le vele?
Nagyon tetszik egy srác, nem vagyunk együtt de sokat találkozunk. 2 hete ismertem meg, azóta 8. találkozónk lesz ma. Tegnap nagyon bepróbálkozott, de nem engedtem neki semmit, mert kicsit korainak éreztem a dolgokat. Eddig csak csókolózás volt, és nem szeretném elrontani a kapcsolatunkat azzal, hogy idő előtt beadom a derekam. Párkapcsolatot szeretnék vele, ehhez mérten adjatok tanácsot kérlek.
Elsősorban férfiak válasza érdekelne a témában, hogy mikortól nem túl korai szexelni. Mindkettőnknek voltak már kapcsolatai természetesen.
26N és 32F
Mindkét hosszú kapcsolatomban az elsőn vagy a 3. Randin volt szex.
Abszolút nem ezen múlik
Ne azért húzd h megfelelj egy elvárásnak
Magadnak felelj meg
Csak és kizárólag akkor ha már nem érzed korainak. Amikor már nem kell másokat kérdzned és te magad tudod hogy erre vágysz nagyon.
A nyomás miatt semmiképp se feküdj le vele. En egyszer 4 honapig varattam egy pasit mert nem tudtam valahogy megbizni benne es nem akartam vele lefekudni. Utana szakitottunk. De nagyon orulok hkgy nem engedtem a nyomásnak.
Ti meg mßg csak nem is jártok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!