Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor feküdjek le vele?
Nagyon tetszik egy srác, nem vagyunk együtt de sokat találkozunk. 2 hete ismertem meg, azóta 8. találkozónk lesz ma. Tegnap nagyon bepróbálkozott, de nem engedtem neki semmit, mert kicsit korainak éreztem a dolgokat. Eddig csak csókolózás volt, és nem szeretném elrontani a kapcsolatunkat azzal, hogy idő előtt beadom a derekam. Párkapcsolatot szeretnék vele, ehhez mérten adjatok tanácsot kérlek.
Elsősorban férfiak válasza érdekelne a témában, hogy mikortól nem túl korai szexelni. Mindkettőnknek voltak már kapcsolatai természetesen.
26N és 32F
32 éves hapsival 8. randi és korainak érzed? Meddig akarsz várni, fél évig?
Ha csak szexre hajt, akkor a 20.randis szex után is lelép. Erre úgyse tudsz biztosítékot.
8. randi után el is hajtanálak, ha nem közelednél felém.
Azért ebben a korban csak le lehet vágni 2-3 randiból, hogy passzol-e a kémia?
Én a második randin szexeltem a feleségemmel, és együtt maradtunk. De ez csak az én példám. Abban szerintem igaza van az #1 válaszolónak, hogy arra sincs garancia, hogy a 20 randi után, ha megkap, nem lép le.
Szerintem 8 randi után, ha tartalmasan töltöttétek, akkor már valamennyit megismertél belőle. Abban biztos vagyok, hogy 8-10 randi, és 2-3 hét randizgatás után, nem néz könnyűvérű nőnek a partnered.
"...nem szeretném elrontani a kapcsolatunkat azzal, hogy idő előtt beadom a derekam...."
Akár hogy csürjük, csavarjuk. Ezt játszmázásnak hívjuk. Akarnád, de nehogy elrontsd. Van egy rossz hírem. Evvel is elronthatod. Nem ezen múlik!
Lehet, csak férfiakat kérdeztel, de én a férjemmel másodikra együtt voltam. Ennek 9,5 éve.
"Tedd ami jól esik! Nem baj ha meg is esik!"
Ha kivanod fekudj le vele. Ha nem, akkor meg ne. Ez ilyen egyszeru.
Gumit huzz ra az fontos
6-os, nem a 4-es a férjed? ;)
Kérdező, nyugodtan léphettek már a szex irányába, nem túl korai.
#8-as
Valóban hasonlit😯
De nem láttam az írását, mert melóban pötyögök.
De nem a férjem. Biztosíthatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!