Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor feküdjek le vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor feküdjek le vele?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, nem vagyunk együtt de sokat találkozunk. 2 hete ismertem meg, azóta 8. találkozónk lesz ma. Tegnap nagyon bepróbálkozott, de nem engedtem neki semmit, mert kicsit korainak éreztem a dolgokat. Eddig csak csókolózás volt, és nem szeretném elrontani a kapcsolatunkat azzal, hogy idő előtt beadom a derekam. Párkapcsolatot szeretnék vele, ehhez mérten adjatok tanácsot kérlek.

Elsősorban férfiak válasza érdekelne a témában, hogy mikortól nem túl korai szexelni. Mindkettőnknek voltak már kapcsolatai természetesen.

26N és 32F

2023. szept. 22. 11:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

32 éves hapsival 8. randi és korainak érzed? Meddig akarsz várni, fél évig?

Ha csak szexre hajt, akkor a 20.randis szex után is lelép. Erre úgyse tudsz biztosítékot.

2023. szept. 22. 11:18
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Akkor, amikor késznek érzed magad rá.
2023. szept. 22. 11:31
 3/17 anonim ***** válasza:
24%

8. randi után el is hajtanálak, ha nem közelednél felém.

Azért ebben a korban csak le lehet vágni 2-3 randiból, hogy passzol-e a kémia?

2023. szept. 22. 11:42
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

Én a második randin szexeltem a feleségemmel, és együtt maradtunk. De ez csak az én példám. Abban szerintem igaza van az #1 válaszolónak, hogy arra sincs garancia, hogy a 20 randi után, ha megkap, nem lép le.

Szerintem 8 randi után, ha tartalmasan töltöttétek, akkor már valamennyit megismertél belőle. Abban biztos vagyok, hogy 8-10 randi, és 2-3 hét randizgatás után, nem néz könnyűvérű nőnek a partnered.

2023. szept. 22. 11:56
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. szept. 22. 12:00
 6/17 anonim ***** válasza:
33%

"...nem szeretném elrontani a kapcsolatunkat azzal, hogy idő előtt beadom a derekam...."

Akár hogy csürjük, csavarjuk. Ezt játszmázásnak hívjuk. Akarnád, de nehogy elrontsd. Van egy rossz hírem. Evvel is elronthatod. Nem ezen múlik!

Lehet, csak férfiakat kérdeztel, de én a férjemmel másodikra együtt voltam. Ennek 9,5 éve.

"Tedd ami jól esik! Nem baj ha meg is esik!"

2023. szept. 22. 12:03
 7/17 anonim ***** válasza:
78%

Ha kivanod fekudj le vele. Ha nem, akkor meg ne. Ez ilyen egyszeru.

Gumit huzz ra az fontos

2023. szept. 22. 12:12
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

6-os, nem a 4-es a férjed? ;)

Kérdező, nyugodtan léphettek már a szex irányába, nem túl korai.

2023. szept. 22. 12:30
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

#8-as

Valóban hasonlit😯

De nem láttam az írását, mert melóban pötyögök.

De nem a férjem. Biztosíthatlak.

2023. szept. 22. 12:37
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
Nő vagyok és a felnőtt kapcsolataimban az ötödik randin szexeltem eddig mindig, amúgy tök véletlenül :D 1-2 héttel az első csók után. Nem korai ez olyan embereknek, akik már több emberrel is szexeltek. Most két éve vagyunk együtt a párommal.
2023. szept. 22. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!