Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ábrándultatok már ki ennyire második randin?
Legalább hamar kiderült. :-)
Tudom, ez már nem a kérdéshez tartozik, de én (F egyébként) ezért sem szeretem az ilyen klasszikus értelemben vett randikat. Az gyakorlatilag a "marketing". Vagy ha úgy tetszik, a "hogyan hazudjuk magunkat minél tökéletesebbnek" című játék. Gondosan leszervezett helyszín, alapos felkészülés, hogy mire hogy reagáljunk, miről beszéljünk, olyan ruha, amit egyébként a hétköznapokon soha nem fogtok egymáson látni, tűnjön minden tökéletesnek, és nosza, mehet a színjáték!
Lehet, hogy ezzel sok hölgy szemében nem vagyok szimpatikus, de én utálom az ilyen randikat. A sokkal spontánabb találkozókat szeretem. Nyilván az emberben mindig benne van, hogy jó benyomást akar kelteni a másikban, ez természetes is. De tegyük ezt egy sokkal természetesebb, hétköznapibb közegben. Ismerjük meg, hogy valójában milyenek vagyunk, és ne azt, hogy milyennek tudjuk előadni magunkat. Sokkal több minden kiderül egymásról egy könnyed séta során, mint egy éttermi vacsora alatt.
4-es,ugye nem tudod mit jelent az hogy hímsoviniszta köcsög,
szerintem keress rá.
Nem,csak az olyan facokat utálom mint te,aki elkezdi le degradálni
a nőket ok nélkül,azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!