Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tinder akkor most hasznos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder akkor most hasznos vagy sem?

Figyelt kérdés
Eléggé ellentétes véleményeket hallottam róla. Pro és kontra érvek, és most nem tudom mit is gondoljak végül. Segítsetek!

2023. szept. 15. 18:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Engem is erdekelne hogy megeri-e a tinder,mert mar lassan a legtobb tarskereson csak alkalmikat keresnek es nagyon unom :)
2023. szept. 22. 22:08
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Nőként:

Volt Tinderről rövid kapcsolatom, “egy éjszakás kalandom”, randizások meg egy komoly kapcsolatom is. Ez már 2 éve tart. Mindig is komolyat kerestem, az egy alkalmas is úgy sikeredett be, hogy COVID lezárások előtt esett meg az éjszaka, utána pedig hazaköltözött vidékre a pasi, és megbeszéltük, hogy nem próbálkozunk tovább az ismerkedéssel. Azóta neki is van egy gyönyörű barátnője. :)

Szóval nekem hasznos volt. (~1 évig használtam 23 éves koromban.)

2023. szept. 22. 22:15
 23/24 anonim válasza:
49%

Ha nem vagy 10/10 jason derulo alkat akkor le se toltsd

En nemvagyok egy rossz pali de orulok ha van 1 honapba 3 kozepkategorias csajjal match em

De vagy nem ir vissza vagy unmatchel

Annyira nagyra vannak magukkal mer a noket barki belajkolja tehat neked jason momoanak kell lenni h szoba aljanak veled ...osszessegeben ido pazarlas

2023. dec. 5. 00:47
 24/24 anonim ***** válasza:
23. Nekem egyaltalan nem jon be jason momoa meg ugy altalaban a nagyon idosebb pasik, mondjuk nem artana ha nem hallal vagy kocsival pozolnanak a pasik es legalabb aranyosak lennenek. De en csak ciganyokkal futottam ossze💁‍♀️
2023. dec. 5. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!