Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akart csókolni??
Figyelt kérdés
van egy fiú barátom akit megkértem hogy kísérjen el egy kicsit hazáig(nem teljesen) mert nagyon veszélyes környéken élünk.
ezt ő nagyon félrértette ami az én hibám is, de a nyakamat megfogta és rám harcolta magát miközben én húzódtam el.
ellöktem magamtól és hazarohantam de nagyon rosszul érzem magam a bőrömben meg mindenhogy
mit kéne csináljak?:-(
2023. szept. 14. 22:10
1/4 anonim válasza:
Off de hol van ez a naagyon veszélyes környék? Hős utca?
2/4 anonim válasza:
Nem tudom de legalább most már személyesen is megtapasztaltad hogy a legtöbb srác vonzalom alapján barátkozik
3/4 anonim válasza:
Ha ja jelek félremennek, az érzelmek füsté lesznek.
4/4 anonim válasza:
A palik mindent jelzésnek vesznek. Ha nem vagy vele kőbunkó, máris azt gondolja, hogy le akarod szo.pni. Érdekes amúgy, mi nők azt is nehezen hisszük el, hogy a párunk szeret és csak mi vagyunk neki, a férfiak meg ha rámosolyog egy nő egyből azt gondolja, hogy szerelmes belé és el akarja szeretni a feleségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!