Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akart csókolni?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút (25) egy egész napos rendezvenyen. Mindketten önkéntesek voltunk, együtt dolgoztunk egész nap. Már az elején észrevettem, hogy felfigyelt rám, úgyhogy finoman jeleztem, vevő vagyok rá: mosolyogtam rá, kerestem a tekintetét. Hamar el is kezdett közeledni, beszélgetni, sokat nevettünk együtt, aztán volt egy félórás időszak mikor közvetlen mellettem dolgozott és folyton úgy nézett rám, mint aki egyértelművé szeretné tenni, tetszem neki, mindig a szemembe akart nézni és hosszasan tartani a szemkontaktust. Aztán este volt egy buli még a rendezvény zárásaként, akkor már nem volt dolgunk, felkért táncolni. Ezt követően ittunk egyet kettesben, 1 méterre állt tőlem, beszélgettünk és egyszer csak csendben maradtunk egy csak néztünk egymás szemébe. Igazából akkor ott nem gondoltam semmire, csak néztük egymást, de kb 10-15 mp-en át. Aztán én elforditottam a fejem, mert zavarba jöttem, aztán ettől O is zavarba jött szerintem és megköszönte a táncot, aztan visszament a terembe mondván hogy várja a húga is még egy táncra. Aztán én el is jöttem. És azóta nem tudom kiverni a fejemből, ez a 10 MP mégis mi volt? Lehet meg akart volna csókolni? Nem tudtam hova tenni, hogy utána úgy ott hagyott.2022. máj. 13. 19:40
1/5 anonim válasza:
25 évesen hogy lehet ekkora ügyet csinálni ebből? Mintha inkább egy 15 éves írta volna ezt.
2/5 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, hogy tini kategória, de nem 😁
3/5 anonim válasza:
Lehet. De én már néztem így lányt, mert nagyon tetszett. Nem feltétlen akartam megcsókolni, csak ami szép azt nézni szereti az ember.
4/5 anonim válasza:
Lehet csak kevés szék volt és úgy gondolta, hogy nektek kettőtöknek jó volna "közös-ülés". Ha ha. Túl sok "annyira rossz, hogy az már jó" Uborka-részt néztem délután.
5/5 anonim válasza:
Azt nem tudni, hogy a kérdező hány éves, a fiú a 25, a lány lehet fiatalka. :)
Igen, valószínűleg meg akart volna csókolni, csak nem tudta mit reagálnál és mivel elfordítottad a fejedet, ő ezt nemnek vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!