Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bunkóság volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság volt otthagyni a lányt kb 2 perc után a randin annak ellenére, hogy 1 órát buszozott miattam, mivel közel sem úgy nézett ki mint a képeken?

Figyelt kérdés

Tegnap délutánra megbeszéltem egy randit egy lánnyal, és rohadtul nem úgy nézett ki, mint a képein. Az hagyján, hogy a képeihez képest +10 kiló, de az arca, az arcszerkezete teljesen más volt, mint a képeken, meg sem ismertem volna, ha nem jön oda Ő hozzám.

Miután túljutottam az meglepődöttségen, mondtam, hogy ez nekem nem pálya, legközelebb olyan képeket rakjon fel, amin felismerhető, mert ha ezt tudom, akkor el sem jövök, és hazamentem, otthon letiltottam mindenhonnan :D

Az ismerőseim mondták, hogy azért ez így ilyen formában bunkóság volt, főleg, hogy buszozott egy órát miattam, és mivel távolsági busz, nem 5 percenként megy, szóval legalább egy kávét megihattam volna neki, vagy legalább kocsival hazavihettem volna, ami szerintem non szensz :D

2023. szept. 13. 10:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor erősen filterezi a képeit. Önbecsapás az egész.
2023. szept. 13. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Arra kíváncsi lennék, hogy mit mondott a lány? Adott valami magyarázatot?
2023. szept. 13. 13:03
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem mondott semmit, meg sem szólalt. Ha nem köszönt volna oda előtte, hogy szia xy (a nevem) és ölelt volna meg, akkor abban sem lettem volna biztos, hogy jó emberhez beszélek-e.

Még sosem jártam így ezért vagyok ennyire rápörögve.

2023. szept. 13. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
És te azért megmondtad neki, hogy miért hagyod ott?
2023. szept. 13. 13:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen.
2023. szept. 13. 13:08
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Mennyire menő vagy :D Én nem mertem otthagyni emiatt a srácot. De legalább kaptam egy ingyen vacsit :D Nálunk plusz 30 kg volt a téma. De amikor hazaértünk és kérdezte, hogy éreztem magam, akkor elmondtam neki, hogy nagyon nem úgy néz ki, mint a képeken úgyhogy offos nekem.
2023. szept. 13. 13:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

16- és mit mondott?

Kíváncsi lennék, hogy az ilyen emberek miben bíznak? Hogy majd a személyiségük kompenzálja a hazugságot?

2023. szept. 13. 13:42
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
A videochat se mindig megoldás. Egyik exem rámutatott egy lányra amikor még együtt voltunk, hogy vele randizott egyszer, de amint meglátta, röhögött és azt mondta, oké akkor max barátként. Nem a duci kategória volt a lány, hanem konkrétan partra vetett beluga. Kérdeztem, hogy hát de egyszer se küldött képet? Nem volt videochat? És mondta, hogy dehogynem, de addig manipulált meg játszott a fényekkel, dőlésszöggel, sminkkel, hogy nem látszott. Mondjuk még így is nehéz volt elhinni, szerintem bőven látszik ha valaki ilyen módon manipulálja a képeket, vannak árulkodó jelek.
2023. szept. 13. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Hazavinni? Minek?

Én eleve nem buszoztam volna 1 órát senki miatt, magának kereste a bajt.

2023. szept. 13. 18:46
 20/20 anonim válasza:

A randinak mindig a csajhoz közel kell lennie, vagy félúton.

Duplán hülye, mert utánad ment, meg a filterek miatt.

2024. jan. 9. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!