Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság volt otthagyni a lányt kb 2 perc után a randin annak ellenére, hogy 1 órát buszozott miattam, mivel közel sem úgy nézett ki mint a képeken?
Tegnap délutánra megbeszéltem egy randit egy lánnyal, és rohadtul nem úgy nézett ki, mint a képein. Az hagyján, hogy a képeihez képest +10 kiló, de az arca, az arcszerkezete teljesen más volt, mint a képeken, meg sem ismertem volna, ha nem jön oda Ő hozzám.
Miután túljutottam az meglepődöttségen, mondtam, hogy ez nekem nem pálya, legközelebb olyan képeket rakjon fel, amin felismerhető, mert ha ezt tudom, akkor el sem jövök, és hazamentem, otthon letiltottam mindenhonnan :D
Az ismerőseim mondták, hogy azért ez így ilyen formában bunkóság volt, főleg, hogy buszozott egy órát miattam, és mivel távolsági busz, nem 5 percenként megy, szóval legalább egy kávét megihattam volna neki, vagy legalább kocsival hazavihettem volna, ami szerintem non szensz :D
Nem mondott semmit, meg sem szólalt. Ha nem köszönt volna oda előtte, hogy szia xy (a nevem) és ölelt volna meg, akkor abban sem lettem volna biztos, hogy jó emberhez beszélek-e.
Még sosem jártam így ezért vagyok ennyire rápörögve.
16- és mit mondott?
Kíváncsi lennék, hogy az ilyen emberek miben bíznak? Hogy majd a személyiségük kompenzálja a hazugságot?
Hazavinni? Minek?
Én eleve nem buszoztam volna 1 órát senki miatt, magának kereste a bajt.
A randinak mindig a csajhoz közel kell lennie, vagy félúton.
Duplán hülye, mert utánad ment, meg a filterek miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!